Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Nieuws 27 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande verft haar lokken blond om deze opvallende reden

Ariana Grande heeft met haar iconische ultra-lange staart al haarstijlen gerockt. We leerden haar kennen met knalrood haar, waarna ze (meestal) verder ging als brunette. Tot nu! De zangeres en actrice is een transformatie ondergaan tot blondine en deed dat om een heel goede reden.

Ari is niet bang voor een haar-transformatie op zijn tijd.

Het roer om voor Ariana

Ariana Grande, die in 2010 doorbrak met haar rol als Cat in Victorious, heeft inmiddels een carrière waar je u tegen zegt. Nadat ze de afgelopen jaren de grootste focus op haar mega succesvolle zangcarrière heeft gelegd is het nu tijd voor verandering. Ze gooit het roer carrière-wise dit jaar om en zal meer bezig gaan met acteren. Ze heeft namelijk de hoofdrol in de verfilming van de spectaculaire Broadway musical Wicked weten te bemachtigen. Naar eigen zeggen heeft ze haar hart en ziel gegeven voor de audities voor de film.

De verfilming van Broadwayshow Wicked

De verfilming zal geregisseerd worden door Jon M. Chu (die onder andere In The Heights op zijn naam heeft staan) en hij heeft niemand minder dan Ariana Grande en Cynthia Erivo als zijn Glinda en Elphaba (de hoofdrollen) uitgekozen. De sterrencast zal aan de slag gaan met de verfilming van de musical, en voor de fans is er nog extra goed nieuws. Volgens het oorspronkelijke idee zou het verhaal namelijk gewoon in één film verteld worden, maar volgens Jon M. Chu was het onmogelijk om alles in één enkele film te proppen zonder schade toe te brengen aan het verhaal. Hij schreef hierover op Twitter: “Terwijl we probeerden nummers te knippen of personages bij te snijden, begonnen de beslissingen te voelen als fatale compromissen voor het bronmateriaal dat ons al zoveel jaren bezighoudt. Dus besloten we om onszelf een groter canvas te geven en niet één Wicked-film te maken, maar TWEE!!!

Glinda de goede – blonde – heks

Voor de prestigieuze rol als Glinda de goede heks in Wicked zou Ariana niet alleen op carrièrevlak een aanpassing moeten maken. Ook liet ze gisteren via een Instagram-post zien dat ze een flinke haar-transformatie is ondergaan. Bij de foto met haar nieuwe honing blonde lokken en gebleekte wenkbrauwen (geheel on-trend) schreef ze heel casual “New earrings”, alsof er niet zojuist een enorme verandering had plaatsgevonden.

Sterrencast om van te smullen

Alsof de cast met Ariana en Cynthia Erivo nog niet legendarisch genoeg was, is er nu ook nog eens aangekondigd dat Jonathan Bailey (welbekend van zijn rol in Bridgerton) de rol van Fiyero, de mannelijke hoofdrol in de film, zal vervullen (ja, OMG écht!). Voor het eindresultaat zullen we helaas toch echt nog even geduld moeten hebben. De première van de films staat gepland op 25 december 2024.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.