Inga Stoit
Inga Stoit Lichaam 15 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Wil je weten: zo ziet de work-outroutine van de prachtige Ariana Grande eruit

We proberen heel wat verschillende work-outs in ons leven.. HIIT, hardlopen, yoga, krachttraining, allemaal verschillende vormen die passen bij verschillende mensen. Het vinden van de perfecte work-outroutine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte sportsessie? Dan heeft Ariana Grande wat tip voor je.

De work-outs van Ariana Grande

Ariana’s grootste prioriteit ligt niet bij het elke dag naar de sportschool gaan voor HIIT-trainingen of intensieve tilsessies. In plaats daarvan wil ze veel wandelen (of dansen als ze zich voorbereidt op een tournee) en ze zet elke dag minstens 12.000 stappen.

Meestal doet Ariana dit tijdens het kijken naar een tv-programma (of het bedenken van nieuwe songteksten) op haar loopband. Ze houdt ook van spelen en wandelen met haar hond. Regelijk low key dus.

Dit is de workout routine van Zoë Kravitz en wij staan versteld van de voordelen

Weerstandstraining

Uiteraard traint ze wel en is het in dat geval vaak weerstandstraining. Het zorgt ervoor dat ze strakker wordt. Door haar drukke schema zitten sessies in de gym er vaak niet in. Het schijnt dat ze zelfs lunges door de gang van een concertzaal maakt om toch te kunnen trainen. Ze traint niet zwaar, dus daar is gelukkig niet veel ruimte of apparatuur voor nodig.

Dit zijn oefeningen die zij graag doet: reverse lunges, walking lunges, skater lunges, pike planks, superman’s en glute bridges. Ariana’s trainer Harley Pasternak heeft haar focus op slechts één van deze oefeningen per dag. De volgende dag dan doet zij de volgende oefening. Dus ze kan bijvoorbeeld op maandag reverse lunges doen en de volgende dag walking lunges. Harley Pasternak laat Ariana Grande normaal gesproken elke dag vijf sets van 30 herhalingen van de oefening doen.

Tot slot over Ariana Grande haar routine

Ariana’s routine is vrij eenvoudig, dat maakt het gemakkelijk te volgen en je er echt aan te binden. Naast haar trainschema eet ze erg gezond en voornamelijk veganistisch macrobiotisch Japans. Wil je weten wat zij eet? Lees dan dit artikel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.