Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 21 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

WHAT: A$AP Rocky opgepakt omdat hij betrokken zou zijn bij een schietpartij

Nóg meer nieuws omtrent Rihanna en haar vriend A$AP Rocky: de Amerikaanse rapper is namelijk opgepakt. Na een reis met zijn hoogzwangere vriendin naar het zonnige Barbados werd A$AP Rocky, oftewel Rakim Mayers, aangehouden op de luchthaven van Los Angeles op verdenking van betrokkenheid bij een schietpartij.

Heftig.

A$AP Rocky en Rihanna

A$AP Rocky en Rihanna zijn de afgelopen tijd veel in het nieuws geweest. Een aantal maanden geleden maakte Rihanna op een iconische wijze bekend dat zij zwanger is van haar eerste kind met A$AP Rocky. Na deze bekendmaking trakteerde RiRi ons regelmatig op geweldige (en jaloersmakende) outfits.

Een week geleden ontstonden er geruchten dat A$AP Rocky vreemd zou zijn gegaan met Fenty-schoenenontwerper Amina Muaddi, een vrouw waar Rihanna nauw mee samenwerkt. Waar Rihanna en A$AP eerst niet reageerden op het gerucht, deed Amina wél haar zegje op Instagram en ontkrachtte zij de claims. Eind goed, al goed.. zou je denken.

Schietpartij

Geen vuiltje aan de lucht dus, aangezien de twee ook gewoon samen op vakantie waren. Tot nu. Na de vakantie op Barbados, werd A$AP Rocky bij aankomst op het vliegveld van LA opgepakt door de politie. Op de avond van 6 november 2021 in Hollywood zou A$AP betrokken zijn geweest bij een schietpartij. Een ruzie tussen “twee kennissen” zou uit de hand zijn gelopen. Uiteindelijk wordt er door iemand geschoten en de daders vluchten weg. Het slachtoffer van de schietpartij heeft er ‘gelukkig’ alleen een kleine verwonding aan over gehouden.

De persoon die het schot vuurde schijnt dus A$AP Rocky te zijn geweest. Hij is nu opgepakt op verdenking van “geweldpleging met een dodelijk wapen”. Het is afwachten hoe deze arrestatie verder gaat verlopen. Éen ding is in ieder geval zeker: de timing had beter gekund. Rihanna kan namelijk ieder moment bevallen..

To be continued.

A$AP Rocky noemt Rihanna de liefde van zijn leven in nieuw interview

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.