Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 21 apr 2022
Leestijd: 1 minuut

Kourtney Kardashian viert verjaardag in Disneyland en de foto’s wil je zien

De oudste Kardashian-zus blies afgelopen maandag 43 kaarsjes uit en dat roept maar om één ding: Disneyland! Toch?! Dat je nooit te oud bent voor zo’n pretpark bewijst Kourtney maar al te goed. Samen met lover Travis én kids spendeerde ze haar speciale dag in Disneyland, Californië.

En wij hebben de foto’s.

Kourtney Kardashian

De inmiddels 43-jarige Kourtney is living her best life. Samen met haar ‘nieuwe’ familie spendeerde ze haar verjaardag op ‘The happiest place on earth’, zoals Disneyland ook wel genoemd wordt. Dat het een soort mekka is voor kinderen is al jaren een bekend feit, maar ook veel volwassenen vinden het geweldig om zich weer even jong te voelen.

Kourtney bracht een bezoekje aan het park samen met verloofde Travis Barker en hun kinderen. Een andere bezoeker uit het park vertelde aan nieuwszender E!: “They had a lot of PDA holding hands and kissing while waiting for Midway Mania! in California Adventure. They celebrated her birthday at the Napa Rose restaurant which is one of the fanciest.”

De kinderen van Kourtney – Mason, Penelope en Reign – waren uiteraard van de partij. Ook de (iets oudere) kinderen van Travis sloten aan. Landon, Alabama en Atiana waren present op deze birthday bash van hun soon-to-be stiefmoeder.

De kinderen van Travis zijn fan van Kourtney en delen dan ook regelmatig foto’s met haar. Ook in Disneyland maakte vooral Landon Barker veel foto’s van de trip en van zijn nieuwe stiefmoeder.

Instagram Story @landonasherbarker
Instagram Story @landonasherbarker

Fan van Disney

Dat de familie fan is van het pretpark is wel duidelijk. Vorig jaar december vierden ze er de verjaardag van Mason en Reign en lovebirds Kourtney en Travis bezochten afgelopen zomer de locatie in Parijs.

Travis Barker post zeer intieme beelden met Kourtney Kardashian voor haar verjaardag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.