Aartie Narain
Aartie Narain Beauty 30 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Asblond haar is dé nieuwe haartrend om deze winter uit te proberen

Met zoveel tinten blond is het moeilijk om slechts één kleur te kiezen. Herkenbaar? Gelukkig hoeft dat niet meer, dankzij de nieuwe trend asblond haar. Kies zoveel verschillende tinten blond als je zelf wilt, want niets is de gek. Wij hebben zeven haartrends voor je verzameld.

Zin in wat nieuws? Asblond haar is hét antwoord.

Asblond haar is de nieuwe haartrend

Blond is een brede categorie met een heleboel verschillende tinten. Gelukkig laat de nieuwe asblonde haartrend zien dat je je niet aan één kleur hoeft te houden. Asblond-tinten kunnen variëren van donker zilvergrijs tot witblond met parelachtige tinten en alles daartussenin.

Wil je ook asblond haar uitproberen? Wij laten zeven verschillende haartrends  zien.

 1. Blonde balayage

Ga je liever voor een natuurlijke look? Deze asymmetrische donkere haaraanzet vervagen zo perfect in de highlights, waardoor het lijkt dat deze blonde balayage heel natuurlijk is.

2. Warm asblond

Vind je de stap nog veel te groot naar asblond? Probeer dan deze iets warmere versie van de haartrend, zoals Sofia Richie. Een makkelijke optie om warme blonde lokken en zonder te veel koele tinten.

3. Balayage

Wil je niet helemaal blond? Deze asblonde balayage op donkerbruin haar is de perfecte manier om de haartrend te proberen, zonder de overstap van brunette naar blond te maken. Winning.

4. Baby blonde

Het kan een behoorlijk lastig proces zijn om asblond haar te krijgen, kijk daarom naar je haarkleur. Als je haar middelbruin, lichtbruin of lichtblond is, ga dan voor deze variant van de haartrend. Het is iets donkerder dan asblond, maar nog steeds heel leuk.

5. Asblonde plukken

Meegaan met deze haartrend kan op allerlei manieren: je hele haar verven, een deel verven óf een paar plukjes verven.  Heel simpel, maar toch fashionable. Wij zijn fan.

6. Highlights

Met deze look krijg je de warme highlights op de punten, maar al het koele asblond bij je haaraanzet. Het is het beste van twee werelden. Do we need to say more?

7. Warme asblond met een donkere haaraanzet

Deze asblonde kleur is iets warmer, maar heeft tegelijkertijd alle koele tinten die je van asblond verwacht. Dit komt door de donkere haaraanzet. Wij zijn fan.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.