Aartie Narain
Aartie Narain Love & Life 30 nov 2020
Leestijd: 5 minuten

Dit is jouw favoriete seksstandje gebaseerd op je sterrenbeeld

Nieuwe dingen uitproberen is altijd goed voor je seksleven, maar er is ook niets mis met het hebben van je favoriete seksstandje. Het voelt comfortabel, vertrouwd en het werkt altijd goed. Je sterrenbeeld heeft er alles mee te maken wat jou het meest opwindt.

Soms wil je gewoon het comfort van je favoriete seksstandje, en dat is ook fantastisch.

Jouw favoriete seksstandje gebaseerd op je sterrenbeeld

Altijd al afgevraagd waar jouw geliefde seksstandje vandaan komt? Heel simpel: het staat gewoon in sterren geschreven. De sterren vertellen jouw favoriete seksstandje gebaseerd op je sterrenbeeld.

1. Ram (21 maart – 19 april): Staande doggy

Jouw vurige teken heeft alles te maken met jouw favoriete seksstandje, Ram. Je wordt tenslotte geregeerd door Mars, de planeet die wordt geassocieerd met passie en agressie. Je vertrouwt op je instinct en gaat af op je behoeften. Dit betekent dat het jou niet uitmaakt waar en wanneer je seks hebt, je bent er altijd klaar voor. Daarom is doggy style jouw favoriete seksstandje. No bed needed.

2. Stier (20 april – 20 mei): Missionaris

Voor de sensuele en warmhartige Stier is er niets zo comfortabel en plezierig als good old seksstandje missionaris. Jij hoeft geen poespas en spendeert jouw favoriete seksstandje het liefst in bed. Door deze positie kan je namelijk de tijd nemen en intiem zijn met je partner. Bovendien is het face-to-face, zodat je emotioneel verbinding kan maken terwijl je lover geniet van het plezier van fysieke contact. Winning.

3. Tweelingen (21 mei – 20 juni): seksstandje 69

Het is geen toeval dat jouw symbool van je sterrenbeeld letterlijk 69 is. Tweelingen zijn nieuwsgierig en genereus, maar tegelijkertijd ben je ook op zoek naar constante stimulatie. Wat is een betere manier om het beste van twee werelden te hebben dan deze wederzijds bevredigende orale sekspositie?

4. Kreeft (21 juni – 22 juli): Lotus

Bij jou draait het allemaal om emotionele intimiteit en verbinding, Kreeft. Je wilt het liefst zo dicht mogelijk bij je partner zijn, daarom is het niet gek dat jouw favoriete seksstandje de lotus is. Deze zittende positie in kleermakerszit geeft jou de perfecte kans om dichtbij je partner te zijn, want meer heb je niet nodig. Bij dit standje draait het allemaal om gevoel.

5. Leeuw (23 juli – 22 aug.): Cowgirl

Jij bent zeker niet verlegen in de slaapkamer, Leeuw. Met je trotse en zelfverzekerde houding wil je niets liever dan gezien worden. Het is daarom ook niet gek dat cowgirl jouw favoriete seksstandje is. Deze positie zet jou en je lover in de spotlight, maar zorgt ervoor dat jij de volledige controle hebt. Als pittige vuurteken is dit ook een grote pluspunt voor jou.

6. Maagd (23 augustus – 22 septemper): Doggy

In het dagelijkse leven heb jij de controle Maagd. Je bent praktisch en analytisch en je vindt het belangrijk om alles efficient en perfect te doen. Maar dit geldt niet in de slaapkamer. Daar laat je liever al die controle los en wil je gewoon van het moment genieten. Daarom is jouw favoriete seksstandje ook doggy, iets waar je niet veel over hoeft na te denken.

7. Weegschaal (23 september – 22 oktober): Staande doggystyle voor een spiegel

Jij bent romantisch in hart en nieren Weegschaal en dat is niet gek, gezien je geregeerd wordt door liefdesplaneet Venus. Je hebt oog voor detail en houdt van de mooie dingen om je heen. Het is daarom ook niet gek dat jouw favoriete seksstandje doggystyle is, inclusief spiegel. Door voor een spiegel te staan tijdens dit seksstandje, krijg je een uitzicht waar je naar verlangt. Tegelijkertijd maak je ook een diepere connectie met je partner, wat jij ook belangrijk vindt.

8. Schorpioen (23 oktober – 21 november): Reverse cowgirl

Bij jou draait alles om passie en speelsheid in de slaapkamer, Schorpioen. Geen wonder dat jouw favoriete seksstandje daarom reverse cowgirl is. Je vindt het leuk om dominant te zijn en een extra twist toe te voegen aan je seksleven. Met jou is het in ieder geval nooit saai.

9. Boogschutter (22 november – 21 december): Amazone

Jij bent een vrije geest, Boogschutter. Je voelt een diepe connectie met het universum en seks is belangrijk voor jou. Seks is tenslotte natuurlijk en de natuur vind je prachtig. Daarom is het niet gek dat jij het liefst seks hebt onder een lucht vol sterren, onder genot van jouw favoriete seksstandje. De amazone is perfect voor binnen én buiten.

10. Steenbok (22 december – 19 januari): Aangepaste doggystyle

Je houdt ervan om de controle te hebben in het dagelijkse leven Steenbok, maar in de slaapkamer wil je het liefst de controle opgeven. Jouw favoriete seksstandje is daarom ook doggystyle, maar dan net wat anders. De juiste tools helpen je hierbij een handje. Een kussen voor onder je heupen zorgt voor een goede en efficiënte houding tijdens deze positie.

11. Waterman (20 januari – 18 februari): De lappenpop

Jij doet niets volgens de regels en dat geldt ook voor in de slaapkamer, Waterman. Je wilt altijd je eigen draai geven aan dingen en dat geldt ook voor je seksleven. Veel emotie in de slaapkamer heb jij niet nodig, daarom is jouw favoriete seksstandje de lappenpop. Je partner knielt naast je kont, met één knie tussen je benen zodat één been over zijn bovenbeen gaat en hij het andere been aanraakt.

12. Vissen (19 februari – 20 maart): Sexy lepel seksstandje

Jij bent erg romantisch, Vissen. Je houdt ervan om verliefd te zijn en je voelt je graag verbonden met je lover. Daarom is de sexy lepeltje-lepeltje positie voor jou een hit in de slaapkamer. Je houdt van een intense verbinding van topt tot teen in combinatie met je partner’s hartslag.

Meer over seks?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.