Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 22 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

YAY! Ateljé lanceert nu ook telefoonhoesjes voor Samsung

We zien ze inmiddels bijna overal: de vrolijke en stijlvolle telefoonhoesjes van Ateljé, het merk van influencer Yara Michels. Voor lange tijd waren de parelachtige phone cases alleen verkrijgbaar voor iPhone, maar nu kan iedereen meedoen. Wij vertellen je alles over deze heerlijke samenwerking.

De perfecte match tussen mode en technologie met een Y2K-knipoog.

YAY! Ateljé lanceert nu ook telefoonhoesjes voor Samsung

In het universum der collabs zijn er talloze mogelijkheden. Collaborations van onverwachte tegenpolen, of juist de samenwerkingen die volledig meant to be zijn. Samsung x Ateljé is er zo één.

Ateljé x Samsung

Of zoals Ateljé-founder Yara Michels het verwoordt: “Dit is geen short fling maar long-term relationship.” Hiermee doelt de 32-jarige Amsterdamse op het feit dat sinds dag één ‘Samsung’ de meest gezochte zoekterm is en blijft op hun webshop. “Toen Samsung ons benaderde waren Jordy (Yara’s partner & co-founder van Ateljé) en ik door het dolle heen. En we hadden vooral ook het gevoel dat dit een hele logische stap is. Onze community vraagt namelijk als sinds het ontstaan naar Ateljé-producten die op hun Samsung-items passen. Dus is het zo bijzonder dat we met deze collab producten kunnen aanbieden waar al behoefte aan is, in plaats van die eerst te moeten creëren. Het maken van Samsung cases is iets waar we hierna zeker mee verder gaan. Dit is daarvoor een heel cool startpunt” geeft Yara toe.

Campagne in Y2K-stijl

Beide merken worden tot slot ook omarmd door creatives. Voor de shoot is daarom gekozen om contentmakers zoals Marthe Woertman, Widya Soraya en Elba van den Heuvel het verhaal van de collectie te laten vertellen – volledig in Y2K stijl natuurlijk.

Ateljé x Samsung

Het resultaat van deze brand fusie is een Y2K-inspired collectie. “In het begin van de 00’s werd je telefoon voor het eerst een accessoire. Je was zó trots op je telefoon en zorgde dat die paste bij je outfit. We pimpten onze smartphones met stickers of steentjes en waren elke dag bezig met screensavers en ringtones. Daarom is deze collectie een hint naar die iconische jaren 2000,” deelt Yara.

Ateljé x Samsung

Alle Samsung x Ateljé-items zijn beschikbaar vanaf 30 september 2022 in de Samsung x Ateljé pop-up die eind september, in hartje Amsterdam opent en op shopatelje.com. Ook in de Samsung Experience Stores – te Utrecht en Breda- kun je de exclusieve collectie shoppen. Aanvullend is de collectie ook (deels) te shoppen bij: Urban Outfitters (online only), Biggles (Amsterdam), Wonder & Melon (Enschede), Fiore (Utrecht) en bij Hip voor de Heb (Utrecht + online). ​ ​ ​

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.