Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 7 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Wow: Florence Pugh draagt een doorschijnende rok van Valentino tijdens Fashion Week

Florence Pugh heeft het afgelopen jaar onze harten gestolen. Niet alleen in de ietwat rare film Don’t Worry Darling, maar ook met haar geweldige red carpet looks. Onze ogen waren dan ook alleen op haar gericht toen ze in een doorschijnende rok aan kwam bij de Valentino-show. De 27-jarige actrice is tegenwoordig on fire als het gaat om red carpet looks en we’re here for it.

Serving looks like no other

Valentino show

Alle ogen waren op Florence Pugh gericht bij aanvang van de Valentino-show. In een glinsterende en doorschijnende (!) rok in combinatie met cropped trui kwam zij aan op locatie.

florence pugh valentino
ANP

Dit is zeker niet de eerste keer dat de actrice in een gewaagde outfit verschijnt. Samen met Valentino, haar go-to modehuis, heeft de Midsommar actrice al veel spraakmakende looks neergezet. Spant deze look de kroon? Dat is moeilijk te zeggen.. Wij hebben een paar van onze favorieten voor je op een rij gezet.

Valentino Show 2022

Misschien wel dé look waar Florence Pughs iconische stijlperiode begon: de 2022 Valentino show. De doorschijnende roze Valentino jurk was all about freeing the nipple. De controversiële look kreeg dan ook veel media aandacht.

Florence pugh
ANP

Venice Film Festival

Deze prachtige jurk was voor de rest van de week hét gespreksonderwerp. Naast het Don’t worry darling drama was deze glinsterende jurk spraakmakend in de bladen, op het internet en op TikTok.

Florence Pugh
ANP

BAFTA’s

Tijdens de BAFTA’s afgelopen februari kwam Florence aanzetten in een oranje jurk van het modehuis Nina Ricci.

Florence pugh
ANP

The 43rd London Critics’ Circle Film Awards

Florence Pugh brengt de peplum top helemaal terug. Dit droeg zij tijdens de Circle Film Awards in London en fans konden maar geen genoeg krijgen van de prachtige rode Robert Wun jurk. Classy yet sassy.

Florence Pugh
ANP

British Independent Film Awards

Florence Pugh is van alle markten thuis. Straalt ze niet in een barely chicoutfit of klassieke peplum jurk, dan komt ze wel aanzetten in een sprookjesachtige blush slipdress en mantel van Rodarte.

Florence Pugh
ANP

De Victoria’s Secret fashion show komt terug en Lizzo vindt daar wat van

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.