Anne Smits
Anne Smits Celebrity 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Avril Lavigne en Mod Sun verbreken verloving, de zangeres werd daarna gespot met déze rapper

Aii… wat leek op een goede relatie met zelfs een huwelijk op komst, blijkt toch niet waar. De zangeres Avril Lavigne (38) en zanger Mod Sun (35) beëindigen na bijna drie jaar hun relatie. Na één jaar verloving lijkt het vlammetje te zijn gedoofd.

Maar Avril heeft misschien al een nieuwe liefde..

Avril Lavigne en Mod Sun na drie jaar uit elkaar

De Canadese zangeres is al eerder getrouwd geweest met zanger Deryck Whibley en zanger-gitarist Chad Kroeger. Drie keer blijkt geen scheepsrecht, want ook haar derde huwelijk valt nu in het water.

Het aanzoek in Parijs

Avril Lavigne en Mod Sun ontmoetten elkaar in 2020 tijdens de productie van het album van Avril Love Sux. In maart 2022 verloofd het stel zich tijdens een trip naar Parijs en plaatst Mod Sun zelfs nog een Instagram-post over de verloving met daarbij een klein gedicht. Hierin zegt de zanger onder andere: “The day we met I knew you were the one. Together forever til our days are done.” Helaas komt aan dit sprookje nu toch een einde.

Een nieuwe liefde

Niet alleen lijkt er sprake van een break-up tussen Avril Lavigne en Mod Sun. Inmiddels is Avril ook gespot met een potentiële nieuwe liefde. En ook dat is geen onbekende, de zangeres is gefotografeerd met rapper Tyga (33) nadat zij restaurant NOBU verlaten. De entertainmentsite TMZ deelt foto’s dat de twee elkaar een knuffel geven en vervolgens in dezelfde auto stappen. Of het om een vriendschappelijk of romantische date gaat, is nog onduidelijk.

Avril’s muziekcarrière

De inmiddels 38-jarige zangeres die onder andere bekend is van haar hits Complicated en Sk8ter boi struggelde jaren geleden met de ziekte van Lyme. Na jaren niks van de zangeres gehoord te hebben, kwam ze in 2019 met een nieuw album: Head Above Water. Haar inspiratie voor haar nieuwe album was haar ziekte die haar het gevoel gaf dat ze verdronk. In 2022 liet de zangeres weer van zich horen met het album Love Sux.

Wacht even, heeft Shawn Mendes een nieuwe liefde?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.