Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG – de collab van Stüssy & Levi’s is vanaf déze datum verkrijgbaar

Daar gáát ons gespaarde geld weer.. want jeansmerk Levi’s lanceert a.s. vrijdag een samenwerking met streetwear merk Stüssy. Het is geen grote collectie, het bestaat namelijk uit een 501-jeans en een Trucker Jacket. Twee items, maar wel twee hele toffe items.

Aanschouw!

Check de collectie van Stüssy & Levi’s

Stüssy & Levi’s kondigen de lancering aan van hun nieuwste gezamenlijke collectie. De populaire merken komen allebei uit Californië – Stüssy ontstond uit de Zuid-Californische surfscene van de late jaren 80 en de vroege jaren 90, en Levi’s werd 170 jaar geleden (!) opgericht in San Francisco. 2023 is het jaar van de 150ste verjaardag van de iconische 501-jeans.. De collectie van Stüssy & Levi’s bevat dus logischerwijs een 501 én aangepaste Type II Trucker Jacket met natuurlijk logo’s van de twee merken.

Bekijk de eerste campagnebeelden hieronder:

Stüssy x Levi's
Stüssy x Levi’s
Stüssy x Levi's
Stüssy x Levi’s

Zowel de jeans als de jacket hebben een speciale print ter ere van deze samenwerking. Op de broek staat ‘ie op de voorkant-en achterkant en op het jasje staat het logo groot op de rug. Als je fan bent van deze merken en ze regelmatig draagt is het dus écht een must om in je kast te hebben hangen.

Stüssy & Levi’s collecite wordt wereldwijd gelanceerd op vrijdag 24 februari 2023. De collectie zal verkrijgbaar zijn op Levi.com en Stussy.com, in de Levi’s App, in de Levi’s-winkel aan de Hartenstraat te Amsterdam en geselecteerde Stüssy-winkels.

Tijdloos design, altijd

Een paartje Levi’s kan sowieso niet ontbreken in je kledingkast. De pasvorm is mooi én de broeken gaan ook nog eens super lang mee. Ga jij nog Levi’s-loos door het leven? Wij overtuigen je vast – hier lees je 5 redenen waarom jij toch echt een 501-jeans in huis moet halen. Kleine investering, maar thank us later. Misschien meteen shoppen tijdens de drop van deze nieuwste collectie? Heb je meteen een uniek paar én je kunt deze meteen van je kleding-bucketlist strepen.

Wil je hebben! Levi’s en GANNI slaan de handen ineen voor een duurzame collectie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.