Anne Smits
Anne Smits Celebrity 9 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, heeft Shawn Mendes een nieuwe liefde?

Eind 2021 lieten Shawn Mendes en Camila Cabello in een Instagram-story weten dat hun relatie na twee jaar tot een einde kwam.  Nu gaan de geruchten in de rondte dat de 24-jarige zanger een nieuwe liefde heeft en ze is geen onbekende voor Mendes.

Mendes ligt helaas niet meer in de markt

De nieuwe señorita van Shawn Mendes

Hij is verliefd…

En het is een oudere dame

Maar wie heeft mogelijk het hart van deze parel veroverd? Haar naam is Jocelyne Miranda en ze is Shawn zijn chiropractor. De vonk zou zijn overgeslagen terwijl Jocelyne de pijntjes van de zanger aan het wegmasseren was. In tegenstelling tot Leonardo Dicaprio die vooral de jonge vissen uit de zee vist, lijkt Shawn zijn voorkeur uit te gaan naar een wat oudere dame. Zo tikt Jocelyne de 51 jaar aan.

Dr. Jocelyne Miranda

Of de zanger en de chiropractor daadwerkelijk een relatie hebben, is de vraag. Het stel is gespot tijdens een koffiewandeling in Los Angeles, maar of de twee een date hadden of dat het slechts bij een massagebehandeling bleef, is nog onbekend. Dr. Jocelyne Miranda is dé chiropractor onder de sterren en behandelt onder andere Justin en Hailey Bieber. De behandelingen van Jocelyne lijken alleen niet voldoende aan te slaan. Zo annuleerde Shawn Mendes vorig jaar zijn Wonder Tour waarmee hij in juli 2023 in Nederland zou optreden. In een verklaring op Instagram liet de Canadees weten zijn tour te moeten annuleren vanwege zijn gezondheid.

Het liefdesleven van Shawn

In 2019 brachten Shawn Mendes en Camila Cabello het nummer Señorita uit waarna de vonk tussen de twee was overgeslagen. Helaas was dit vonkje na twee jaar gedoofd en hebben ze hun relatie voorgezet, zoals ze het zelf noemen, als beste vrienden. Vóór Camila leek de zanger nog een tijdje gedate te hebben met Hailey, toen nog Baldwin, toen zij in 2018 samen op de rode loper van het Met Gala verschenen. Deze relatie was van korte duur, want een maand later was Baldwin verloofd met Justin Bieber en in september 2018 stapte de twee het huwelijksbootje in wat haar officieel Hailey Bieber maakte.

GettyImages
shawn mendes hailey baldwin koppel
GettyImages

 

Heftig: Hailey Bieber is niet zwanger maar heeft een eierstok cyste ter grootte van een appel

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.