Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Life 18 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het is vandaag Awkward Moments Day en deze 9 momenten hebben we allemaal weleens meegemaakt

Vandaag vieren we Awkward Moments Day, een dag die we niet zomaar aan ons voorbij kunnen laten gaan. Iedereen maakt het weleens mee, een misplaatste opmerking, het tegenkomen van je ex of nog erger: een snottebel terwijl je crush naar je kijkt. Awkward.

En dat zijn niet de enige momenten die voor iedereen herkenbaar zijn, want we kunnen een behoorlijke lijst voor jullie opstellen.

Awkward Moments Day

Happy Awkward Moments Day!

1. ‘Jij ook’ zeggen op een ongepast moment

Als de ober je een fijn diner wenst, wens jij hem dat hetzelfde terug (terwijl hij niet gaat eten). Als de stewardess achter de balie je een fijne reis wenst, antwoord jij natuurlijk weer met ‘jij ook’ (terwijl zij niet gaat reizen). De momenten waarop dit is gebeurd, zijn inmiddels niet meer op een hand te tellen. Arrghh.

2. Snottebel

Niezen in het openbaar wil nog weleens leiden tot grote fiasco’s, al helemaal als je geen zakdoek bij de hand hebt. Moet je die gigantische snottebel ook nog eens afvegen aan je mouw. Bah. Nét op het moment dat die leuke crush naar je kijkt natuurlijk.

3. Een (harde) scheet laten in het openbaar

Kan de beste overkomen, maar dat maakt het nog niet minder ongemakkelijk.

4. Abnormaal eten tijdens een date

Gespannen tijdens een date? Dan ben je je waarschijnlijk hyperbewust van je gedrag, en hoe bewuster je bent van je gedrag, hoe meer er misgaat. Van een glas omgooien over de tafel tot eten uit je mond laten vallen: dit hebben we allemaal op een zeker moment meegemaakt.

5. Stil zijn op de verkeerde momenten

Weet je even niet meer hoe je een gesprek op gang moet houden? Dan mag je hopen dat de ander jullie weet te redden. Zo niet, is er binnen mum van tijd sprake van een awkward silence.

6. Te hard praten in een restaurant

Om er vervolgens achter te komen dat de personen aan de tafel naast je jullie hele gesprek hebben kunnen volgen. Auch.

7. Te lang naar iemand staren

Soms heb je het niet eens door en zit je via het raam in de trein al minstens 10 minuten naar de reiziger tegenover je te staren. Tja, het beste wat je dan kan doen is wisselen van coupé.

8. Een vreemde ontmoeting

Ga je voor drie kussen, één kusje of toch de boks? De momenten waarop dit is fout gegaan, zijn oprecht niet meer op twee handen te tellen voor jou.

9. Iemand tegenkomen die je hebt geghost

Oké eerlijk, ghosten mag eigenlijk niet, maar je hebt het vást weleens gedaan. Op z’n minst heb je het niet zo lekker afgesloten met een date en die persoon dan tegen komen is echt.. awkward!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.