Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Het raden begint: fans denken de babynaam van Kourtney Kardashian en Travis Barker nu al te weten

Wanneer er een Kardashian zwanger raakt, is er veel te doen om de babynaam. Grote kans dat ook Kourtney na de geboorte lang wacht met het bekend maken van de naam, net als Kylie, Khloé en Rihanna. Toch denken fans al te weten hoe het kindje gaat heten.

Een sessie diep spitten op social media was genoeg om al een idee te hebben van de toekomstige babynaam.

De gender reveal van Kourtney en Travis

Het zouden Kourtney Kardashian en Travis Barker natuurlijk niet zijn als ze deze gender reveal niet, net als hun drie bruiloften, groots zouden aanpakken. In de video die het koppel op Instagram plaatst is dan ook te zien hoe Travis achter een drumstel zit met Kourtney op zijn schoot. Dan begint Travis met drummen en kust het koppel net zolang tot blauw gekleurd confetti de lucht in schiet; Kourtney Kardashian en Travis Barker krijgen een jongen.

In de video is op de achtergrond hard gejoel te horen als het geslacht van deze kersverse Kardashian-baby wordt onthuld. Iedereen in de familie is natuurlijk hartstikke blij met de komst van de baby en dit is ook terug te zien in de reacties.

Fans denken de babynaam van Kourtney Kardashian en Travis Barker nu al te weten

Dat Kourtney en Travis de naam al hebben is duidelijk. Nadat Kourtney op 28 juni prachtige nieuwe zwangerschapsfoto’s van haar fotoshoot had gedeeld, liet Travis doorschemeren dat het stel officieel een naam voor hun zoontje heeft gekozen. Travis reageerde op de Instagram post, “I already know his name” met een knipoog emoji.

En dat is natuurlijk een startschot voor de gekte rondom de naam. In november 2021 reageerde Travis op een Halloweenfoto van Kourtney verkleed als Patricia Arquette’s True Romance-personage Alabama Whitman met de woorden: “Our sons name would be Elvis.”

Elvis, dus. Met de liefde voor Rock & Roll, zou de babynaam goed bij het stel passen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.