Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 17 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

Kourtney Kardashian onthult op een hele bijzondere manier dat zij en Travis Barker in verwachting zijn

Het is nog maar vroeg in de ochtend op zaterdag, maar er is alweer bewezen dat groot nieuws uit Hollywood voor niemand wacht. Als je vanmorgen je telefoon hebt geopend is de kans groot dat je het al voorbij hebt zien komen. Kourtney Kardashian heeft namelijk op een hele bijzondere manier op Instagram laten weten dat het gelukt is: zij en Travis Barker zijn in verwachting van een kindje.

Het is het koppel eindelijk gelukt.

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Het is allemaal ontzettend snel gegaan. Kourtney en Travis waren altijd al buren van elkaar, maar in 2021 begon het stel te daten. Het internet wist eerst niet zo goed wat ze hier van moesten denken, maar iedereen kwam er al gauw achter (door meerdere nogal pikante foto’s) dat het stel head over heels verliefd is.

Vorig jaar stapte Kourtney en Travis dan ook niet één, niet twee, maar drie keer in het huwelijksbootje en konden we in de serie The Kardashians zien dat ze graag samen een kindje wilde. Dit bleek echter niet zo makkelijk te gaan en het stel had kort geleden de hoop dan ook een beetje opgegeven. Maar nu blijkt het dat dat nergens voor nodig was, want Kourtney Kardashian onthult net op Instagram dat het gelukt is: ze is zwanger van haar eerste kindje met Travis Barker.

Zwanger

Kourntey Kardashian is vanmorgen naar Instagram gegaan om te onthullen dat ze zwanger is. Nu weten we allemaal dat Kourtney een Kardashian is en ze zal geen Kardashian zijn als ze haar zwangerschap niet op een hele bijzondere manier zou aankondigen. In de video die ze op Instagram heeft geplaatst is namelijk te zien dat ze haar zwangerschap aankondigt bij een concert van Travis Barker.

Daar staat ze namelijk front row met een groot wit bord waarop staat: “Travis I’m pregnant.” Als de camera omdraait naar Travis op het podium is te zien dat hij stomverbaasd is. Het zou ons dan ook niet verbazen als hij tot op dat moment nog niks van de zwangerschap wist. Hij rent daarna van het podium af om met een dikke zoen dit geweldige nieuws met zijn vrouw te vieren.

Omg! Dylan Sprouse en Barbara Palvin zijn verloofd

Reacties

Fans laten op alle socials weten ontzettend blij te zijn voor het gelukkige koppel: Zo schrijft een fan op Twitter: “Kourtney Kardashian being pregnant makes me so happy cause they’re tried so many times and it is so rewarding when it finally happens.”

Andere fans schrijven: “kourtney kardashian announcing her pregnancy like the music video from All The Small Things 🥹💛”, “Kourtney Kardashian announcing her pregnancy to Travis at the blink 182 concert IM AT?????? OH MY GOD???!!!!” en “The Kourtney Kardashian pregnancy announcement was too cute & a nostalgic tribute to the Blink 182 All The Small Things video.. I love it.”

Prins Harry en Meghan Markle verbreken Spotify-deal van 20 miljoen dollar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.