Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 25 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Kourtney Kardashian en Travis Barker onthullen het geslacht van hun baby

Het is nog maar een week geleden dat Kourtney Kardashian en Travis Barker naar Instagram gingen om hun gelukkige nieuws te delen: Kourtney is zwanger. Nu lijkt het erop dat dit al een tijdje het geval is, want het koppel is vandaag naar Instagram gegaan om daar te onthullen wat het geslacht is van hun baby.

💖 of 💙?

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Echte fans weten precies wat het liefdesverhaal van het stel is. Kourtney en Travis waren altijd al buren van elkaar, maar in 2021 begon het stel te daten. Het internet wist eerst niet zo goed wat ze hier van moesten denken, maar iedereen kwam er al gauw achter (door meerdere nogal pikante foto’s) dat Kourtney en Travis head over heels verliefd zijn.

Deze liefde werd vorig jaar bezegeld met wel 3 (!!!) bruiloften, waarvan wij fans flink konden meegenieten. Niet alleen op Instagram werden er namelijk uitgebreid beelden van de bruiloften gedeeld, maar ook in de serie The Kardashians werd er een hele aflevering gewijd aan de liefde van Kourtney Kardashian en Travis Barker. De kers op de taart voor het stel was altijd een liefdesbaby en ook die droom wordt nu werkelijkheid. Kourtney en Travis zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje samen.

Dit klopt niet aan het sprookjesachtige liefdesverhaal van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Geslacht van hun kindje

Het zouden Kourtney Kardashian en Travis Barker natuurlijk niet zijn als ze deze gender reveal niet, net als hun drie bruiloften, groots zouden aanpakken. In de video die het koppel op Instagram plaatst is dan ook te zien hoe Travis achter een drumstel zit met Kourtney op zijn schoot. Dan begint Travis met drummen en kust het koppel net zolang tot blauw gekleurd confetti de lucht in schiet; Kourtney Kardashian en Travis Barker krijgen een jongen.

In de video is op de achtergrond hard gejoel te horen als het geslacht van deze kersverse Kardashian-baby wordt onthuld. Iedereen in de familie is natuurlijk hartstikke blij met de komst van de baby en dit is ook terug te zien in de reacties. Zo reageert Khloé Kardashian een serie blauwe hartjes en een vriendin reageert “Going to be the most iconic bby! 🖤” Ook fans reageren massaal onder het nieuws. Zo schrijven fans: “I haven’t seen Kourtney this happy ever since she left Scott” en “Never seen her happier. Fr.”

Kourtney Kardashian krijgt kritiek na het plaatsen van huwelijksvideo op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.