Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Worden dit de babynamen van het tweede kind van Meghan Markle en prins Harry?

Meghan Markle is zwanger van haar tweede kind met prins Harry. Na eerder een miskraam te hebben gehad, verwacht ze nu een grote broer of zus voor zoon Archie. Nu zijn we natuurlijk reuze benieuwd naar de naam van het tweede kind en de weddenschappen in het Verenigd Koninkrijk liegen er niet om.

Er springen namelijk twee favoriete babynamen uit.

Babynamen Meghan Markle en prins Harry

Nu Meghan Markle zwanger is van haar tweede kind, kan er gewed worden op de babynaam die ze het broertje of zusje van Archie gaan geven. En dat wordt volop gedaan, vertelt het Britse wedbedrijf Ladbrokes. Zij zien dat Alfie en Alexandra de favoriete namen voor het tweede kindje van prins Harry en Meghan Markle zijn. Alex Apati van Ladbrokes vertelt aan de Daily Mirror dat Alfie en Alexandra voorlopig op 4 tegen 1 staan genoteerd.

Veel royalfans verwachten dat prins Harry en Meghan Markle na Archie opnieuw een naam kiezen die met een A begint. Toch zijn dat niet de enige namen die populair zijn, ook Charles of Charlie staan goed gequoteerd. De naam van de opa van het kindje staat voorlopig op 5 tegen 1 genoteerd. Andere namen die rondzingen zijn Elizabeth en Phillip, naar de overgrootouders en Diana, naar de moeder van Harry. Die naam staat 10 tegen 1 genoteerd. Er kan ook al ingezet worden op weddenschappen of de baby een jongen of meisje wordt.

Meghan Markle is zwanger

Gisteren maakte de woordvoerder van Meghan Markle en prins Harry bekend dat Meghan zwanger is van haar tweede kind. Eerder, in november, sprak ze nog openhartig over haar eerdere miskraam in een hartverscheurend essay voor The New York Times. Het stel, dat inmiddels in Montecito in Californië woont, is dolgelukkig met de komst van een broertje of zusje voor hun zoon Archie. Ze maakten het nieuws bekend met een prachtige foto.

meghan markle prins harry zwanger
CREDIT: MISAN HARRIMAN

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.