Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner maakt haar relatie met Devin Booker officieel op Valentijnsdag

Het is onrustig in het liefdesleven van de Kardashian-Jenners. Waar Kim Kardashian gaat scheiden van Kanye West, zagen we dat Kourtney Kardashian een relatie heeft met Travis Barker en ook Kendall Jenner maakt nu haar relatie met NBA-speler Devin Booker bekend.

Op Valentijnsdag deelde Kendall Jenner een foto met haar nieuwe lover op Instagram.

Kendall Jenner bevestigt relatie

Na maanden van geruchten rondom Kendall Jenner en Devin Booker, postte Kendall gisteren voor het eerst een foto op social media. De foto stond in haar Instagram Story op jawel, Valentijnsdag. In de foto zien we hoe Devin bovenop Kendall ligt in de keuken, terwijl ze een grote lach op haar gezicht heeft. Er stond geen caption bij, maar Kendall zei eigenlijk alles met een wit hartje.

kendall jenner devin booker
Instagram / @kendalljenner

Kendall Jenner en Devin Booker werden voor het eerst samen gespot in april 2020 in Arizona. De volgende maand werden ze in Los Angeles gespot en in augustus gingen ze uiteten bij Nobu Malibu met zus Kylie Jenner. Een bron vertelde aan E! News, “She’s excited to have him out in L.A. so they can spend some in person time together. They have been staying together and hanging out in Malibu with friends and family.”

Kendall Jenner en Devin Booker

Kendall Jenner houdt haar liefdesleven altijd onder de radar, maar dit keer is het wel serieus. De bron vertelde toen aan E! News, “She definitely prefers to keep her relationships on the down low, but she likes him, and she’s happy to be with him right now.” De NBA-speler van The Phoenix Suns trok de aandacht toen hij een bikinifoto van het model deelde op Instagram met de caption, “Whew.”

Het moge duidelijk zijn dat Kendall en Devin een fijne Valentijnsdag hebben gehad. Later op de dag deelde ze een foto van een geopende fles rode wijn naast een karaf, waarmee ze hintte op haar plannen voor Valentijnsdag. Ook repostte Kendall een foto van moeder Kris Jenner die een boeket met prachtige rode rozen van haar dochter ontving voor Valentijnsdag.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.