Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle is zwanger van haar tweede kind met prins Harry

Meghan Markle en prins Harry zijn binnenkort met een gezin van vier. The Duke en Duchess of Sussex maakten gisteren bekend dat ze hun tweede kind samen verwachten. Het nieuws kwam nadat Meghan Markle eerder bekend maakte een miskraam gehad te hebben in juli. Nu is ze zwanger en komt er een jonger broertje of zusje voor zoon Archie Harrison bij.

Archie, die in mei twee jaar wordt, wordt grote broer.

Meghan Markle is zwanger

De woordvoerder van het stel bevestigde het nieuws gisteren aan PEOPLE. “We kunnen bevestigen dat Archie een grote broer zal worden. De hertog en hertogin van Sussex zijn dolgelukkig dat ze hun tweede kind verwachten,” vertelt de woordvoerder. Meghan Markle en prins Harry kondigde de zwangerschap aan met een prachtige zwart-witfoto die genomen was via iPad door hun vriend en fotograaf Misan Harriman.

Op de foto zien we een lachende (en op blote voeten) prins Harry die verliefd naar Meghan kijkt. Zij ligt op zijn schoot en houdt haar baby bump vast. Meghan Markle draagt een jurk van Carolina Herrera die werd gemaakt toen ze zwanger was van Archie. Meghan werd al lang samen met de Creative Director van het merk, Wes Gordon.

meghan markle prins harry zwanger
CREDIT: MISAN HARRIMAN

Miskraam

Het gelukkige nieuws komt op Valentijnsdag nadat Meghan eerder deelde dat ze een miskraam had in juli. “Het verliezen van een kind betekent het dragen van een bijna ondragelijk verdriet, dat door velen wordt ervaren, maar waarover weinigen spreken”, schreef ze op 25 november in een eerlijk en hartverscheurend essay voor The New York Times.

Inmiddels woont het koppel al enige tijd in hun nieuwe huis in Montecito, California. Ze focussen zich op het opzetten van de stichting Archewell en tekenden eerder deals met Netflix en Disney. Meghan Markle en prins Harry waren “over the moon” door de komst van Archie en hun aanstaande kind zal dat geluk alleen maar groter maken. “Het is de meest geweldige ervaring die ik me ooit had kunnen voorstellen. We kijken ernaar uit om mooie momenten met hem door te brengen, terwijl hij langzaam maar zeker begint op te groeien,” vertelde Harry eerder over zijn zoon.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.