Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 11 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Help: wij krijgen het bananenlied van Harry Styles niet meer uit ons hoofd

She’s dressed as a banana.. grote kans dat als je TikTok een beetje in het Harry Styles-algoritme zit dat je de afgelopen dagen niks anders hebt gehoord dan het bananenlied wat hij zong tijdens zijn concert in Nieuw-Zeeland. Bananenlied? Ja echt. Styles wordt vaak omschreven als ‘the fruit man’ door zijn kleurrijke outfits, zachte karakter, fruity comments én door het feit dat veel van zijn nummers vernoemd zijn naar fruit. Denk maar aan Watermelon Sugar, Kiwi én Cherry. Ja, grote fan van fruit dus. Dat weten zijn fans ook en daarom nemen ze vaak fruit mee naar zijn concert. Harry heeft daarom een eigen fruitlied gemaakt en het is nog een soort van catchy ook.

Help ons.

Harry Styles zingt bananenlied

Het is niet de eerste keer dat hij het nummer zong, zijn vorige tour in 2021 bedacht hij het lied. Daarom gingen fans ook helemaal uit hun dak toen ze hoorden dat hij het nog wist op te rakelen. Eerst begint hij dus over bananen en dan gaat hij door naar wat andere etenswaren. “There’s two people dressed up as peas, there’s two people dressed up as peas, Is there anyone dressed as an aubergine? Is there anyone dressed as an aubergine? No, no, no, there’s not, there’s not an aubergine.” Een soort kinderlied, maar the crowd went wild. En omdat we graag dingen met jullie delen.. zullen we de TikToks hieronder plaatsen. Zo kan jij de volgende paar dagen dit lied lekker meezingen want het blijft sowieso even een tijdje vastzitten. Sorry alvast.

@kenya.brooke

Banana Song: Extended Remix @HSHQ #harrystyles #hslot #hslot2023 #lotnz #hslotnz #auckland #loveontour #fyp

♬ original sound – kenya

En hier bekijk je de versie uit 2021:

@vickscelis

this is the longest banana song versio we’ve gotten😌 #fyp #harrystyles #hslot #loveontour #harries #hslottampa #loveontourtampa #bananasong

♬ original sound – Vicks Celis

Thanks fruit man. Eerder gingen er al clips viral omdat Harry volledig in de val liep bij een van z’n concertbezoekers. Ze maakte namelijk een blow job grap die waar hij volledig serieus op reageerde. Hij had ‘t zelf door meteen nadat zij haar smart ass antwoord gaf. De grappige beelden van de conversatie kijk je hier.

Zó oud is Emily in Emily in Paris en Twitter gaat los

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.