Wacht effe – Zó oud is Emily dus in Emily in Paris en het internet gaat los

Al weken zijn we in de ban van Emily in Paris. We verdronken in de ogen van Gabriel en werden verliefd op Emily’s leven in Parijs. De afgelopen weken komen er steeds meer feitjes over de serie aan het licht en dit keer is Emily’s leeftijd het onderwerp van gesprek.

En we geven toe: wij zijn ook verrast. Tot nu wisten we eigelijk nooit hoe oud Emily in de serie was. Ze was gewoon een twenty-something, in onze ogen. Actrice Lily Collins onthulde laatst hoe oud Emily is en ja, het internet heeft een mening.

Dit is de leeftijd van Emily in Emily in Paris

Wij keken de serie in één klap uit, maar niet iedereen is fan van de show. Zo vinden veel Fransen de serie nep en cliché. En okee, het is misschien ook wat stereotyperend. Onrealistisch? Ook wel, want Emily groeit binnen no time uit tot een grote influencer. It ain’t that easy. 

Lily Collin’s uitspraak tijdens een interview met de Britse Vogue deed een hoop stof opwaaien. De actrice vertelde namelijk doodleuk dat Emily in de serie 22 (!) is. “I don’t believe we’ve ever given her a specific ‘number’ for her age, but I believe that she’s pretty fresh out of college. Maybe this is her first year after graduation. I want to say she’s like, 22-ish.”

“She’s had enough experience at her company in Chicago to have earned the respect of her boss. She’s a smart cookie and really innovative, and this is not her first rodeo doing what she does. She’s gone to school for this, and she’s completed internships. However, she’s not the person who traveled during college” vervolgt de actrice.

Uhm wacht even, een 22-jarige met een master én genoeg werkervaring voor zo’n functie? Hate to break the news Lily, maar dat werkt (meestal) niet zo.

Ook het internet is stomverbaasd en tweet erop los

Net als wij, is ook het internet blown away door de leeftijd van Emily. We hadden haar allemaal iets ouder verwacht. Op Twitter gaat het helemaal los en de reacties zijn hilarisch.

To be continued…

Glamour US

Reageer op artikel:
Wacht effe – Zó oud is Emily dus in Emily in Paris en het internet gaat los
Sluiten