Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 22 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Z贸 oud is Emily in Emily in Paris en Twitter gaat los

Al sinds vorig jaar zijn we in de ban van Emily in Paris. We verdronken in de ogen van Gabriel en werden verliefd op Emily鈥檚 leven in Parijs. Nu het tweede seizoen op Netflix staat, komen we steeds meer te weten over de serie. Dit keer is Emily鈥檚 leeftijd het onderwerp van gesprek.

En we geven toe: wij zijn ook verrast. Tot nu wisten we eigelijk nooit hoe oud Emily in de serie was. Ze was gewoon een twenty-something, in onze ogen. Actrice Lily Collins onthult hoe oud Emily is en ja, het internet heeft een mening.

Dit is de leeftijd van Emily in Emily in Paris

Wij keken het eerste seizoen van de serie in 茅茅n klap uit, maar niet iedereen is fan van de show. Zo vinden veel Fransen de serie nep en clich茅. En okee, het is misschien ook wat stereotyperend. Onrealistisch? Ook wel, want Emily groeit binnen no time uit tot een grote influencer. It ain鈥檛 that easy.聽

Lily Collins uitspraak tijdens een interview met de Britse Vogue deed een hoop stof opwaaien. De actrice vertelde namelijk doodleuk dat Emily in de serie 22 (!) is. 鈥淚 don鈥檛 believe we鈥檝e ever given her a specific 鈥榥umber鈥 for her age, but I believe that she鈥檚 pretty fresh out of college. Maybe this is her first year after graduation. I want to say she鈥檚 like, 22-ish.鈥

鈥淪he鈥檚 had enough experience at her company in Chicago to have earned the respect of her boss. She鈥檚 a smart cookie and really innovative, and this is not her first rodeo doing what she does. She鈥檚 gone to school for this, and she鈥檚 completed internships. However, she鈥檚 not the person who traveled during college鈥聽vervolgt de actrice.

Uhm wacht even, een 22-jarige met een master 茅n genoeg werkervaring voor zo鈥檔 functie? Hate to break the news Lily, maar dat werkt (meestal) niet zo.

Reacties

Net als wij, is ook het internet blown away door de leeftijd van Emily. We hadden haar allemaal iets ouder verwacht. Op Twitter gaat het helemaal los en de reacties zijn hilarisch.

Seizoen 2

Toch blijkt in de eerste afleveringen van seizoen 2 dat de echte leeftijd van Emily toch wat hoger ligt. In de derde aflevering vieren ze namelijk en verjaardagsfeestje en zien we dat Emily 29 jaar is. Haar leeftijd ligt dus toch hoger dan dat Lily Collins in eerste instantie dacht.

Glamour US

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.