Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles trapt volledig in deze geniale blowjob grap van een van zijn concertbezoekers

Het is je vast niet ontgaan: Harry Styles is on tour en hij is momenteel bezig aan een reeks shows in Australië. Dat ze dingen daar anders doen, dan weten we al. Zo zijn ze van van de shoey – bier of ander soort drank drinken uit een schoen – en ook daar ontkwam Harry niet aan. Gisteravond was hij weer bezig met z’n show én met zijn gesprekjes met het publiek. Eén conversatie gaat nu helemaal viral omdat de dame in kwestie een wel hele grappige opmerking maakte, eentje waarvan je normaal hoopt dat jíj het zou kunnen bedenken als je onder druk staat.

CHEEKY AF 💀

Harry Styles trapt volledig in blowjob-grap

De Australische dame trok de aandacht van Mr. Styles door een bord omhoog te houden met de boodschap dat ze haar neus gebroken heeft tijdens een van zijn shows in Melbourne. Zij en haar beste vriendin waren daar aanwezig en gingen daar volledig uit hun plaat, net zoals de rest van de bezoekers. Tijdens het nummer ‘Satellite’ was zij aan het headbangen en daar ging het mis; haar vriendin knalde tegen haar hoofd en daarom brak haar neus. Dat weerhield haar niet om ook naar de meest recente show te komen waar ze dus dit bord omhoog hield. Harry is zelf geïnteresseerd in hoe dit heeft kunnen gebeuren en vraagt daarom flink door. Aan het einde van het gesprek zegt de beste vriendin: “No one asked me how my head is”, een kleine referentie naar die botsing tijdens de vorige show.

Omdat Harry een nette Britse gentleman is vraagt hij direct: “How is your head?” waarop de vrouw in het publiek antwoord: “Never had any complaints.” HAHAHAHA +100 voor die. Mocht je ‘m niet helemaal snappen.. head is een andere term voor het geven van een blow job. Of de neus écht gebroken is of dat dit gewoon een ontzettend goede grap is, zullen we nooit weten.

Bekijk de interactie hieronder:

@lilychantermua

i’ll post makeup content again after this i promise but i’m never ever ever letting this go #harrystyles #loveontour #hslot #auslot thank you @Emily for filming this for us!!

♬ original sound – lily 🖤🥀⛓ melbourne MUA

Na deze opmerking valt ‘t kwartje gelijk.. hij is zojuist in de val gelokt door deze slimme en zeer cheeky Australische. “We are really in Australia aren’t we” reageert hij lachend.

Olivia Wilde blikt met emotionele post terug op haar relatie met Harry Styles

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.