Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 16 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG! Het kledingbedrijf van Victoria Beckham heeft een schuld van €63,9 miljoen

Het lijkt erop dat Victoria Beckham steeds vaker in het nieuws komt, maar niet om een positieve reden. Eerder werd er al bekend gemaakt dat ze ruzie heeft met haar schoondochter Nicola Peltz en nu is het nieuws naar buiten gekomen dat ze ook op het gebied van business problemen heeft. Haar kledingbedrijf zou namelijk voor meer dan €63,9 miljoen aan schulden hebben.

Op haar website worden sommige items nu zelfs met 70 procent korting aangeboden.

Victoria Beckham

We kennen Victoria Beckham allemaal als een lid van de Spice Girls. De Britse vrouw is ook al jaren getrouwd met voetballer David Beckham en samen hebben ze drie zonen en één dochter genaamd Brooklyn Beckham, Romeo James Beckham, Cruz Beckham en Harper Seven Beckham. Toch heeft Victoria Beckham stiekem nog een kindje en dat is natuurlijk haar eigen kledingmerk genaamd Victoria Beckham.

Toch lijkt het niet zo goed te gaan met haar bedrijf. Er gaan de laatste dagen namelijk geruchten rond dat het kledingmerk van Victoria Beckham flink in de schulden zit. Het bedrijf zou namelijk een schuld hebben van £ 53,9 miljoen en omgerekend naar euro’s is dat een schuld van €63,9 miljoen. Niet te min dus…

Kledingbedrijf

De collectie van het kledingmerk van Victoria Beckham bestaat uit dure artikelen. Je moet namelijk niet verbaasd zijn als je op haar webshop een jurk van £500 tegenkomt. Hierdoor zou je denken dat het goed gaat met het bedrijf van Victoria, maar niets is minder waar. Ze heeft namelijk een dikke schuld en er worden nu zelfs artikelen met flinke korting op haar webshop aangeboden.

Het merk van Victoria groeide snel uit tot een uitgebreid assortiment, maar nu lijkt het de verkeerde kant op te gaan. Een van de woordvoerster van Victoria bevestigde namelijk de cijfers van haar modelabel met The Mirror. Ook op haar website is te zien dat het crisis is, want één van haar jurken is met bijna £ 1.300 in prijs verlaagd.

Schulden

Een rapport vertelt: “Total revenues for the Victoria Beckham Holdings group fell 6% to £36.1m (2019 – £38.3m) due to the effects of the global pandemic. This group rapidly responded to the effects of the pandemic and controlled its cash and expenditure which led to a significant reduction in its operating losses by 57%, thanks to cost efficiencies across the business and the recalibration of its business model to make it sustainable for the longer term.”

Toch lijkt het erop dat Victoria het hier niet bij laat zitten. Vrienden van de ster zeggen namelijk dat ze vastbesloten is om door te gaan met haar bedrijf.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.