Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid deelt zorgwekkende foto’s op Instagram en volgers snappen er niks van: ‘Wat is er met haar aan de hand?’

Bella Hadid is één van ‘s werelds meest geboekte topmodellen. Ze is prachtig, een goeie carrière en ze ziet eruit alsof ze een mooi leven heeft. Dat is natuurlijk ook zo, maar Bella strijd ook tegen de ziekte van Lyme. Gister deelde Bella wat foto’s op Instagram waar fans van schrokken, ze zit namelijk onder de blauwe blekken (bloeduitstortingen?) en ook deelt ze een foto van een spuit. Veel maken zich zorgen, want gaat het wel goed met haar?

Zorgen om Bella Hadid

De jongste Hadid-zus heeft een zware periode achter de rug. Positief dan hè, want ze liep zo’n beetje alle grote modeshows die je maar kon bedenken. Ze schreef geschiedenis door te lopen in de Coperni-jurk, die in realtime op haar gemaakt werd tijdens de show. Dat is allemaal prachtig, maar wel heel zwaar als je bedenkt dat ze ook de ziekte van Lyme heeft. Gisteravond deelde ze dan ook wat zorgwekkende foto’s op Instagram, zónder context. Dat is misschien nog wel het gekste. Zou het met Lyme te maken hebben? Of is er wat anders aan de hand?

Fans maken zich dan ook zorgen:

Gekke foto’s

Nu ben je vast benieuwd naar die foto’s van Bella. Bekijk ze hieronder:

Instagram @bellahadid
Instagram @bellahadid

Ziekte van Lyme

Moeder Yolanda struggelt ook al jaren met deze ziekte. De ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de bacterie Borrelia burgdorferi, die je via de beet van een besmette teek kunt oplopen. Iedereen heeft andere verschijnselen, maar het kan wel heftig zijn. Denk aan zenuw-of gewrichtsklachten, extreme moeheid en zelfs hartklachten. We hope Bella is okay.

Bella Hadid nam een break van social media en dit is wat het haar bracht

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.