Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 24 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Pete Davidson heeft zijn Instagram-account verwijderd en fans gaan los op Twitter

Vorige week was het zover: na drie jaar was Pete Davidson terug op Instagram. Of het aan zijn vriendin (en Instagram goddess) Kim Kardashian lag, weten we niet. Toch was zij wel één van de twee mensen die hij besloot te gaan volgen op het platform. Fans waren verrast door de plotselinge comeback van Pete, maar zijn misschien wel nog meer verrast doordat hij zijn account nu alweer heeft verwijderd.

Why?!

Pete Davidson verwijdert Instagram

Slechts een week nadat hij voor het eerst sinds 2018 weer bij de app was aangesloten, heeft Pete Davidson Instagram opnieuw verwijderd, wat tot een niet-zo-gelukkige reacties van fans heeft geleid. Het is precies zeven dagen geleden dat de Saturday Night Live-ster weer op Instagram verscheen en daarmee het internet brak. Nadat hij twee personen volgde op het platform, werd daar gisteren een derde aan toegevoegd en plaatste hij zelfs zijn eerste bericht.

Maar voordat we ons allemaal konden bezighouden met het analyseren van de post – een clip uit een film – was het account er niet meer. Slechts een week nadat hij weer actief werd op Instagram, heeft Davidson het account opnieuw verwijderd. En daar zijn fans alles behalve blij mee, laten ze op Twitter weten.

“did… pete davidson… delete… his brand new instagram account? *eye twitching*,” schreef een fan, terwijl een ander toevoegt, “Pete Davidson deleted his IG already 🤨.”

In de tussentijd werd hij door andere fans overladen met complimenten voor het verwijderen van zijn account op Instagram. Zo schreef iemand, “That’s why we love Pete he’s not about the drama ❤️,” en voegde een ander toe, “No drama here! Looking good Pete👍.” Gaan we hem over vier jaar weer terugzien op de app? In de tussentijd weten we in ieder geval zeker dat we van vriendin Kim Kardashian kunnen blijven genieten…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.