Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 7 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

De 50-jarige Heidi Klum breekt het internet met prachtige bikinifoto

Iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier, maar soms heb je van die mensen… die gewoon helemaal niet lijken te veranderen. Denk bijvoorbeeld aan Jennifer Lopez, die nog fitter is dan wij allemaal. En ook Duits topmodel Heidi Klum, die met haar 50 jaar de prime model years al achter zich heeft. Maar met haar nieuwste vakantiefoto herinnert zij iedereen eraan waarom zij voor altijd de status topmodel mag hebben.

De 50-jarige Heidi Klum breekt het internet met prachtige bikinifoto

De Duitse is samen met haar man Tom Kaulitz (ja, van Tokio Hotel) in het Italiaanse Capri, waar ze genieten van een heerlijke zomervakantie. Wij moeten ‘t doen met regen en héél veel wind, zij genieten van de zon en de zee. En hoe doe je dat? Juist, in zwemkleding. En Heidi is prachtig, dus die pronkt ook graag met haar lichaam. Snappen wij. Ze draagt een mooie een bronskleurige bikini, terwijl ze geniet van de ochtenden in Italië. “bonjourno 🥰🇮🇹”, schrijft ze bij de foto.

Los van deze spicy en nietsverhullende foto, deelt ze ook graag wat leuke vakantiekiekjes met haar man. Die hebben ‘t wel naar hun zin zo met z’n tweetjes.

Over Heidi

Het model werd in 1973 geboren in Bergisch Gladbach, in ons buurland Duitsland. Ze werd in één klap bekend toen ze in de de swimsuit-editie van Sports Illustrated stond. Van 1997 tot 2002 was ze getrouwd met stylist Ric Pipino. In 2004 kreeg ze een dochter, Leni, uit een relatie met Flavio Briatore, een andere man dus. Ze trouwde in 2005 met zanger Seal Samuel, die haar dochter adopteerde. Het koppel kondigde in januari 2012 aan te gaan scheiden. Nu is ze dus gelukkig met oud-Tokio Hotel gitarist Tom Kaulitz. Daar trouwde ze in 2019 mee, dus die zijn ook al vier jaar (eigenlijk al iets langer) héél erg happy samen.

Designeritems huren voor een feestje? Hier doe je dat, zonder al te veel gedoe

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.