Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Celebrity 23 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Volgens Bella Hadid is dit het geheim van haar ‘fox eyes’ en strakke jukbeenderen

Topmodel Bella Hadid vooral bekend om haar prachtige ‘fox eyes’ en strakke jukbeenderen. Waar veel mensen denken dat Bella deze vormen in haar gezicht te danken heeft aan plastische chirurgie, beweert de jongste dochter van het Nederlandse oud-model Yolanda Hadid iets anders.

Als we Bella mogen geloven is het geheim van haar fox eyes en strakke jukbeenderen heel simpel en kunnen we hiermee zelf ook aan de slag.

Cosmetische ingrepen

Waar het model eerst altijd ontkende, gaf zij een paar maanden geleden tóch toe wel eens een cosmetische ingreep te hebben ondergaan. En niet zomaar een: op haar veertiende had Bella Hadid een neuscorrectie. Ontzettend heftig op zo’n jonge leeftijd en het model liet dan ook weten hier spijt van te hebben. Destijds werd Bella’s confidence (of eigenlijk, het gebrek eraan) ontzettend beïnvloed door alle meningen van de buitenwereld. Bella werd ‘de lelijkere zus’ genoemd en continu vergeleken met oudere zus Gigi Hadid.

Toch is die neus het enige wat ‘nep’ zou zijn, volgens Bella. Zijn het dan gewoon haar geweldige genen die zorgen voor Bella’s fox eyes en strakke jukbeenderen? Nee. Volgens Bella is haar ultieme geheim het gebruik van face tape.

You’re welcome: dít is het geheim van Blake Lively’s prachtige haar

Face tape

Op TikTok staan er ontzettend veel video’s waarin gebruikers van de app laten zien hoe je face tape het beste aan kan brengen en welke resultaten ermee bereikt kunnen worden. Je plakt de stukjes tape op je gezicht, en voor de rest van de dag lijkt je huid zichtbaar gelift. Hiermee kan je dus onder andere ‘fox eyes’ -oftewel gelifte ogen- en strakke jukbeenderen creëren.

@bauerbeauty #facetapes #facelifttapes #facelift #kardashianmakeup #instantfacelift #antiaging #makeup #skincare #mua #esti #fyp #foryoupage ♬ original sound – barrier queen

@mikimakeupco Eye lift using face tapes ✨ #makeuphack #makeupvideo #facetapes #makeuphacks ♬ Beggin' – Måneskin

Het gebruik van face tape is natuurlijk geen goede permanente optie voor het krijgen van fox eyes en strakke jukbeenderen. Het is eerder handig voor een feest of speciale gelegenheid, dan voor dagelijks gebruik. Niemand heeft zin om iedere ochtend in de weer te moeten met tape voor je de deur uit gaat.

Het gebruiken van face tape voor een zogenaamde facelift is overigens wel een stuk goedkoper dan een echte… Je koopt al 20 stuks face tape voor € 14,95 bij bol.com.

Deze geniale contourhack is super makkelijk en gaat compleet viraal op TikTok

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.