Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 24 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze hilarische video van Kendall Jenner die een trap in Italië probeert op te komen is alles wat je vandaag wilt zien

Afgelopen weekend was het eindelijk zover: de derde (!!!) bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker vond plaats. Ze trouwden op een prachtige locatie in Portofino, Italië en iedereen zag er schitterend uit. Deze prachtige outfits waren alleen niet allemaal even praktisch en dit is goed te zien in een hilarische video van Kendall Jenner die een trap oploopt.

Fans gaan compleet los op TikTok door het moment.

De bruiloft van Kourtney en Travis

Hoewel de Kardashian/Jenner-familie vorige week vrijdag al in Italië werden gespot, stapten Kourtney Kardashian en Travis Barker gisteren pas in het huwelijksbootje. Dit deden ze op een prachtige locatie in Portofino en alle gasten en het bruidspaar schitterden in Dolce and Gabbana. Zo droeg Kourtney een korte witte trouwjurk waar fans een duidelijke mening over hebben.

De Kardshian/Jenner-zussen droegen natuurlijk ook prachtige jurken. Er waren zelfs verschillende stijlen voor de verschillende zussen. Zo droegen Khloé en Kim Kardashian zwarte jurken met kant, de Jenner-zussen droegen satijnen jurken met bloemen erop en de dochters droegen grijze jurken met rode bloemen erop. Hoewel alle outfits er fabulous uitzagen, waren ze niet allemaal even comfortabel.

Fans zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over de trouwjurk van Kourtney Kardashian

Kendall Jenner

Kylie Jenner was een van de zussen die het meeste van de bruiloft deelde op haar Instagram-account. Zo deelde de 24-jarige Jenner verschillende video’s van de omgeving en plaatste ze een hilarische video van Kendall Jenner in haar verhaal. Hierin is te zien hoe de oudste Jenner-zus in haar jurk een trap oploopt en het moment is hilarisch.

In de video horen we Kylie Jenner lachen terwijl ze zegt: “S**t these stairs are crazy!” Voor haar loopt Kendall Jenner in haar prachtige bloemenjurk en een paar Birkenstock slippers. Just Kendall being her iconic self!

@thekardashiansdaily the way Kendall’s walking up the stairs💀😭 #kyliejenner #kendalljenner #fyp #kardashians #thekardashians #hulu #viral #trending #iconic ♬ original sound – thekardashiansdaily

Reacties

thekardashiansdaily – @thekardashiansdaily – legde natuurlijk het iconische moment vast en deelde de video met commentaar op TikTok. Het duurde niet lang voordat fans hier massaal op begonnen te reageren. Zo schrijft een fan: “On thing Kendall’s learned from modeling is how to walk anywhere in any thing!! 😂😂😂”

Andere fans schrijven: “Is there something Kendall can normally do HAHAHAH”, “just kendall kendalling” en “First the cucumber and now this, she will never recover 😭.” Die laatste reactie verwijst naar het moment dat fans compleet los gingen om de manier waarop Kendall Jenner een komkommer snijdt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.