Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Bella Hadid is gespot met dé hoedentrend voor aankomende zomer

De tijd van dikke mutsen is voorbij, maar dat betekent niet dat we aankomende zomer niks op ons hoofd gaan dragen. Een fashionable hoofddeksel biedt ook nog eens de nodige zonbescherming voor ons gezicht (bye rimpels). Goed nieuws: Bella Hadid introduceert dé hoedentrend voor komende zomer en die wil je meteen hebben.

Heel Instagram staat inmiddels vol met de gehaakte buckethat.

Hoedentrend 2021: de gehaakte buckethat

Inmiddels neemt de gehaakte buckethat, vaak met een kleurrijke of bloemige print, Instagram en TikTok volledig over. Toen ook topmodel Bella Hadid met de buckethat op Instagram verscheen, wisten we het zeker: dit is de hoedentrend voor de zomer van 2021. Bella postte een foto op het strand in een bruine set. Als accessoires koos ze voor veel gouden armbanden om haar polsen en natuurlijk de rode buckethat met een geel-zwarte print.

En dat is geen verrassing, want we zagen de gehaakte buckethat al eerder op de catwalk bij Anna Sui en Philosophy di Lorenzo. Een winters accessoire? Nee hoor, deze buckethat kan in alle seizoenen, maar het liefst in de zomer gedragen worden. Inmiddels zijn de hoofddeksels zo populair op Instagram en TikTok dat een website als Etsy er ook vol mee staat. Nog meer goed nieuws: er is voor ieder wat wils, want de buckethats zijn in alle prints en kleuren te verkrijgen.

Modetrend voor de zomer

Het is niet gek dat juist de gebreide buckethat dé modetrend voor aankomende zomer is. Na een jaar vol thuiszitten is haken weer een serieuze hobby van velen geworden. Bella Hadid draagt een buckethat van It’s Memorial Day, een label dat tijdens de pandemie werd opgericht door Delsey Gouw. En ze komt handen tekort, zeker nu Bella Hadid ermee is gespot, want haar ontwerpen zijn immens populair.

Om je te voorzien van de nodige inspiratie verzamelden wij alvast de leukste gehaakte buckethats voor deze zomer. Laat die zon maar komen.

1. Crochet strohoed – Mango (€19,99)

Mango

2. Knitted bucket hat – Asos (€14,99)

ASOS

3. Smile Face Bucket Hat – Etsy (€39,05)

Etsy

4. Paars met bloemen – Etsy (€17,57)

Etsy

5. Zwart met wit – Asos (€14,99)

buckethat zomer 2021
Asos

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.