Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 8 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo zagen de Kardashians eruit voor hun extreme glow-up

Je houdt van ze of niet. Feit is dat je niet om de Kardashians heen kan. Ze zijn wereldberoemd en dat komt grotendeels door hun looks. En over die looks gaan we het vandaag even hebben, want de Kardashian-Jenners hebben flink laten sleutelen en zo zagen ze eruit voor hun glow-up.

De Kardashian-Jenner clan is niet vies van een spuitje hier en een ingreepje daar. De beste artsen werkten aan hun gezichten en eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er zijn.

Zo zagen de Kardashians eruit voor hun extreme glow-up

En wij als twenty-something maar wachten op onze glow-up.

Kris Jenner

Spot hier een jonge Kris Jenner met Bruce, Kendall en Kylie. Hoe schattig zijn Kendall en Kylie hier? Momager Kris ziet er nog altijd even stunning uit. Soms moet je de natuur een handje helpen, right?

ANP
ANP

Kim Kardashian

Toen onze Kimberly in 2007 nieuw was in the scene, had ze een natuurlijke look. Of nouja, een stuk natuurlijker dan we nu van haar gewend zijn. Destijds stond ze nog bekend als de styliste van Paris Hilton, maar nu kennen we haar als het beauty- en mode-icoon dat ze is.

ANP
ANP

Kourtney Kardashian

Het lijkt wel alsof Kourtney de enige Kardashian is die haar look heeft geminimaliseerd de afgelopen jaren. Kourtney staat bekend om haar iconische strakke staart en de natuurlijke make-up. Wij zijn fan van Kourtney’s look.

ANP
ANP

Khloé Kardashian

Khloé heeft altijd bekend gestaan om heftige make-up looks, daar is de afgelopen jaren niets aan veranderd. Wat wel constant verandert, dat is Khloe’s haarkleur. Ze heeft inmiddels bijna alle kleuren van de regenboog gehad en ze rockt ze allemaal.

ANP
ANP

Kendall Jenner

Kendall gaat als een malle in de modellenwereld en dat is niet gek, want ze heeft legs for days. Hoe schattig de puppy-Kendall is, zo stunning is ze nu.

ANP
ANP

Kylie Jenner

De jongste van het stel, maar zeker niet de minste. Kylie is nu al legendarisch, op haar 23e. De meid is prachtig, maar heeft wel het een en ander aan zichzelf laten doen. Ach, het resultaat mag gezien worden.

ANP
ANP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.