Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de verloving van Jennifer Lopez en Ben Affleck

Dit is geen oefening: Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn officieel verloofd en wij zijn compleet obsessed. Jennifer maakte dit nieuws gisteren bekend in een emotionele video op haar persoonlijke fansite onthejlo.com. Natuurlijk zijn J.Lo fans door het dolle heen en ze zijn direct naar Twitter gegaan om de kersverse verloving van Jennifer en Ben te bespreken.

Wij zetten de beste reacties voor je op een rij.

Jennifer Lopez en Ben Affleck

Zoals je waarschijnlijk al weet waren Jennifer Lopez en Ben Affleck 20 jaar geleden ook al verloofd, in november 2002. Helaas stelden ze de bruiloft een paar dagen voordat ze zouden gaan trouwen uit en ze blazen zelfs de verloving in januari 2004 af. Toch lijkt het erop dat Jennifer en Ben elkaar weer helemaal gevonden hebben na al die jaren.

In mei 2021 werd het stel namelijk weer samen gespot en in juli werden ze Instagram-officieel. Het paar is sindsdien overal te zien en ze zien er beiden gelukkiger uit dan ooit. Wij kijken er dan ook niet van op dat ze hun relatie hebben bekroond met een verloving. Fans – inclusief wij – zijn door het dolle heen en laten dit duidelijk weten op Twitter.

Reacties

In de emotionele video die J.Lo op haar fansite deelde, zien we hoe Jennifer neerkijkt op haar smaragdgroene diamanten verlovingsring. De zangeres deelde ook op haar Instagram een teaser van de clip met de caption: ‘Major announcement!!!!’. Dit zorgde ervoor dat het nieuws snel rondging onder fans en maakte ook de nodige reacties los.

Zo schrijft een fan: “Jennifer Lopez dating, engaged, married, kids, divorced, dating, engaged, and now engaged to Ben Affleck. Meanwhile, I’m over here like:” Andere fans schrijven: “Alex Rodriguez seeing Jennifer Lopez is now engaged to Ben Affleck”, “jennifer lopez and ben affleck after 20 years” en “Me arriving at the wedding of the century #JenniferLopez #BenAffleck.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.