Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 11 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lopez is samen met ex Ben Affleck gespot tijdens een vakantie

Een aantal weken geleden werd bekend dat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez na drie jaar en een verloving een punt achter hun relatie zetten. En hoewel dat voor Alex en Jennifer pijnlijk was, lijkt J.Lo ook direct verder te gaan met haar leven. Ze is met niemand minder dan ex Ben Affleck gespot tijdens een vakantie samen.

17 jaar nadat ze hun verloving verbraken, zijn de twee weer samen gespot.

Jennifer Lopez en Ben Affleck

De geruchten over een eventuele hereniging tussen Jennifer en Ben gingen al langer de ronde. Na zeventien jaar lijken de exen nu weer samen, nadat ze gespot werden door the Daily Mail in Los Angeles. Ze zouden samen op vakantie zijn geweest in een resort in Montana, waar Ben Affleck een huis heeft. Hij bracht daar ook veel tijd door met zijn ex-vrouw Jennifer Garner en kinderen Violet, Seraphina en Samuel.

Jennifer Lopez deelt een lieve foto met haar dochter en moeder en het is alles wat je vandaag wilt zien

Maar daar blijft het niet bij. Een paar weken geleden werd Ben gefotografeerd door Page Six terwijl hij in een witte Escalade SUV van Jennifer Lopez reed. En hoewel de twee toen niet samen werden gespot, vertelde een bron aan Page Six dat Ben door de beveiliging werd afgezet nadat hij tijd met Jennifer Lopez doorbracht. “Security picks him up at a nearby location and drops him off after spending a few hours at her house.”

Kevin Winter/Getty Images

Single

Het nieuws over Ben Affleck en Jennifer Lopez komt nadat J.Lo en A-Rod bevestigden uit elkaar te gaan. Toch roepen de nieuwe beelden van Jennifer en Ben behoorlijk wat nostalgie op. Ze begonnen in juli 2002 met daten nadat ze samen in de film Gigli speelden. Een paar maanden later vroeg Ben haar ten huwelijk met een peperdure verlovingsring van Harry Winston. Helaas werd de verloving verbroken en trouwden ze nooit met elkaar.

Jennifer Lopez deelt een selfie vanuit bad en dat is alles wat je vandaag wilt zien

De twee hielden altijd contact met elkaar en begonnen elkaar begin dit jaar vaker te spreken. Ben Affleck nam dan contact op met Jennifer Lopez om te zien hoe het met haar ging. Afgelopen maand hebben ze meerdere keren samen gegeten en op 2 mei zagen ze elkaar tijdens het VAX LIVE Concert in Los Angeles. Daarna vertrokken ze samen naar de Yellowstone Club in Montana, volgens een bron van E! News waren ze met zijn tweeën.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.