Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 10 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Aww – Pete Davidson gaf Kim Kardashian het meest sentimentele Valentijnsdagcadeau

Het lijkt beter dan ooit te gaan met Kim Kardashian en Pete Davidson. Het stel is al enige tijd met elkaar aan het daten en hun relatie lijkt steeds serieuzer te worden. Zo heeft Pete Davidson onlangs de kinderen van Kim ontmoet en zal Pete waarschijnlijk in ‘The Kardashians’ te zien zijn. Nu heeft Kim Kardashian ook onthuld dat Pete haar het meest sentimentele Valentijnsdag cadeau heeft gegeven en wij zijn obsessed.

OMG.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Kim Kardashian en Pete Davidson werden op 31 oktober 2021 voor het eerst met elkaar gespot. Het stel was toen samen met Kourtney Kardashian en Travis Barker naar Knott’s Scary Farm in Buena Park, Californië. Hier werden ze hand in hand gespot en het duurde toen niet lang voordat Twitter compleet los ging over het koppel.

Fans waren namelijk erg in de war door de dategeruchten over Kim Kardashian en Pete Davidson. Niet zo gek, want fans dachten dat Kim Kardashian en Kanye West bij elkaar terug zouden komen. Nu weet je dat dit niet gebeurd is, want Kim en Pete zijn vijf maanden later nog steeds met elkaar aan het daten. Het wordt zelfs zo serieus tussen het koppel, dat ze de volgende stap in hun relatie willen nemen.

Valentijnsdag cadeau

Nu april officieel is begonnen zijn wij begonnen met het aftellen van de dagen totdat de nieuwe realityserie van de Kardashians online komt. De trailer voorspelt namelijk veel goeds, zoals een glimp in de relaties van Kourtney en Kim. Om de realityserie te promoten waren Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kris afgelopen woensdag bij de Jimmy Kimmel Live show.

Natuurlijk ging het in dit interview ook over de relatie van Kim en Pete. Zo liet Jimmy een foto zien van Pete en Kim’s Aladdin-thema SNL sketch, waar ze kusten op een vliegend tapijt. Ook vroeg hij: “Kim was this the first time you kissed Pete,” waarop Kim antwoordde: “Yes, that is.” Natuurlijk vroeg Jimmy ook wat er met het vloerkleed was gebeurd. Hierop antwoordde Kim: “Actually, for Valentine’s Day he got me the rug and the whole outfit and the little genie lamp. So I do own the rug.” #couplegoals!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.