Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De zwangerschapsaankondiging van Meghan Markle en prins Harry is een ode aan prinses Diana

Meghan Markle en prins Harry maakten gisteren bekend een tweede kindje te verwachten. Na een miskraam is Meghan nu zwanger van een broertje of zusje voor zoon Archie. Het stel maakte het nieuws bekend via een prachtige foto, waar meer betekenis achter zit dan je denkt.

We geven je alvast het hint: het heeft alles te maken met Lady Diana.

Meghan Markle is zwanger

Een jaar na de geboorte van zoon Archie, gaven Meghan Markle en prins Harry aan klaar te zijn voor een tweede kindje. In november 2020 onthult Meghan in een essay voor The New York Times dat ze in de zomer van 2020 een miskraam kreeg. Nu blijkt ze toch zwanger van een tweede kind en is het stel gelukkiger dan ooit. Er wordt zelfs al geraden naar babynamen.

Meghan en Harry maakten het nieuws bekend op Valentijnsdag met een prachtige foto, gemaakt door fotograaf Misan Harriman. En die aankondiging lijkt een grotere betekenis te hebben dan we eerder dachten. Het is namelijk een eerbetoon aan Harry’s moeder, prinses Diana. Royal-expert en Finding Freedom-auteur Omid Scobie vertelt via Twitter wat de aankondiging met Lady Diana te maken heeft.

meghan markle prins harry zwanger
CREDIT: MISAN HARRIMAN

Ode aan prinses Diana

Omid Scobie tweet een foto van een krantenartikel waarin de tweede zwangerschap van prinses Diana en prins Charles bekend werd gemaakt. En daar zit de betekenis: Meghan Markle en prins Harry maakten het op dezelfde dag bekend.

In de tekst van zijn tweet is te lezen: “Een aandoenlijk eerbetoon voor de Sussex’jes om hun aankondiging van dit spannende nieuws te doen op #Valentinesday. Het was exact 37 jaar geleden dat Prinses Diana met de wereld deelde zwanger te zijn van Prins Harry.” Diana maakte haar zwangerschap bekend op 13 februari, maar op 14 februari was het voorpaginanieuws.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.