Beau Goldewijk
Beau Goldewijk Beauty 21 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Cécred lanceert vandaag: dit wil je weten over de langverwachte haarlijn van Beyoncé

Het is eindelijk zover: Beyoncé staat opnieuw in de schijnwerpers met de lancering van Cécred, haar langverwachte haarlijn. Deze geavanceerde haar collectie belooft niet alleen adembenemende looks, maar ook empowerment voor alle haartypes. Duik met ons mee in de website van Cécred en ontdek hoe Beyoncé’s stijl jouw haartype optimaal verzorgt.

Dit gaat je bankrekening niet leuk vinden.

Beyoncé lanceert Cécred

Vorig jaar mei werd de lancering van de haarlijn al aangekondigd door Beyoncé. En nu, bijna een jaar later, is het dan eindelijk zo ver. Cécred is gelanceerd. Op de website deelt Beyoncé dat het haar levenslange droom is geweest om haar eigen haarproducten te creëren en enkele van haar moeders lessen tot leven te brengen. “Cécred is about prioritizing yourself and all the things you hold sacred” schrijft ze op de website van de haarverzorgingslijn die textuurhaar viert.

Ze benadrukt het belang van self love en het omarmen van diversiteit. Met Cécred wil ze een beweging starten die oude rituelen eert en nieuwe wetenschap combineert om haar visie tot leven te brengen. De naam Cécred staat voor sacred en het einde van de naam Beyoncé.

De haarlijn

Wat ons meteen opvalt aan de haarproducten van Cécred is dat de verpakking super simpel is gehouden, maar wel een luxueuze en clean uitstraling hebben met neutrale kleuren. Dat het er luxe uitziet, mag ook wel. De producten zijn niet goedkoop. Zo betaal je rond de 35 euro voor een haarproduct. Wat de haarlijn van Cécred zo bijzonder en onderscheidend maakt is dat ze voor elk haartype advies geven en bijpassende producten aanbieden. Momenteel staan er een aantal shampoos, conditioners, treatments, oliën, accessoires en kits/bundels online.

Bioactive Keratin Ferment

Op de website is ook te zien dat er nieuwe vorm van keratine-herstelwetenschap is gebruikt, door middel van technologie, wat de producten onderscheid van andere geavanceerde haarproducten. Zo geven ze aan “This is a new kind of keratin recovery science” en dat het bestaat uit drie ingrediënten: Bioactieve keratine, honing en lactobacillus ferment. Door deze techniek wordt zwak, beschadigd of sterk gemanipuleerd haar zichtbaar versterkt.

Dit is het geheim achter de strakke en gladde benen van Beyoncé

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.