Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 21 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Flirten met een magnetische lichaamstaal van Sydney Sweeney: deze drie tactieken wil je van haar overnemen

Dat Sydney Sweeney een van de meest begeerde actrices van dit moment is, daar kunnen we niet omheen. Op iedere loper verschijnt ze in een indrukwekkende look. Ze ziet er goed uit, maar dat is volgens TikTok niet de enige reden waarom Sydney zoveel aandacht krijgt.

Ze weet als geen ander hoe ze haar lichaam inzet om aantrekkelijk te zijn. En dat bedoelen we op een elegante en subtiele manier.

De lichaamshouding van Sydney Sweeney

Sydney is een getalenteerd en gewaardeerd actrice. In iedere rol die ze speelt heeft ze een sexy randje. Wat zeggen we? Niet alleen in iedere rol, maar ook in het echte leven. Dit komt volgen TikTokker Timna niet alleen door haar looks, maar vooral ook door haar lichaamstaal.

@timna_dv

I’m sorry for wording some stuff wrong. #sydneysweeney #bodylanguage

♬ original sound – Timna💎

Leren flirten met lichaamshouding

In het spel der verleiding speelt lichaamshouding een grote rol. Wil jij jouw flirtgame wat upgraden? Kijk dan naar hoe koningin Sydney Sweeney haar lichaamshouding inzet om een connectie te versterken. Dit zijn een aantal tactieken die we van haar afleiden.

Wissel doe eyes en siren eyes af

Vaak wordt beweerd dat je óf doe eyes hebt óf siren eyes. Maar Sydney bewijst dat iedereen die twee blikken kan afwisselen. Op bewegend beeld zien we dat Sydney vaak met haar ogen speelt in een gesprek. Kijk het ene moment alsof je onder de indruk bent en het andere moment weer wat serieuzer.

Belangrijke note: zorg ervoor dat je blik wel past bij wat er gezegd wordt. Anders komt dit oogspel nogal gek over. 

Sta met open armen en open houding

We betrappen Sydney nooit met haar armen over elkaar en dat is geen toeval. Sydney staat altijd met een open houding en haar armen open. Dit heeft als effect dat ze erg benaderbaar is en mensen een welkom gevoel geeft. Probeer dit eens tijdens een feestje en ervaar hoeveel meer aanspraak je hebt.

Ze knikt tijdens gesprekken

Het klinkt vanzelfsprekend, maar knikken tijdens een gesprek heeft een veel groter effect dan je denkt. Het geeft de ander het gevoel dat je oprecht geïnteresseerd bent, wat de connectie versterkt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.