Anne Smits
Anne Smits Celebrity 21 jun 2023
Leestijd: 3 minuten

We zijn nog niet uitgepraat: dit ging er allemaal mis tijdens de show van Beyoncé in Amsterdam

Wij zijn nog steeds in de wolken van het spectaculaire optreden van Beyoncé afgelopen weekend. We kunnen er dan ook geen genoeg van krijgen om nog even na te genieten van alle video’s die voorbijkomen van de show. Hoe feilloos de show in de Johan Cruijf ArenA voor het publiek ook leek, duiken er toch steeds meer video’s op van een zeer geïrriteerde Queen B door allerlei productiefouten.

En als je iemand niet boos wil hebben, is het Beyoncé wel.

Dit ging er allemaal mis tijdens de show van Beyoncé in Amsterdam

We maken allemaal fouten, dat is menselijk. Maar waar Beyoncé als een soort geoliede machine haar Renaissance-tour doorloopt, verwacht Queen B dit ook van haar team. De zangeres was dan ook not amused toen er aardig wat dingen mis gingen tijdens haar show op zondag in Amsterdam.

Vergeten hoed

Tijdens ‘Formation’ betrad Beyoncé met haar dansers het podium in de bekende rode outfits met rode hoeden. Op één danseres na. Zij was namelijk haar hoed vergeten op te doen, ai… Je ziet hieronder in de TikTok-video.

@semprebelleza

Renaissance world tour🧡 #somebodygettingfired #hat #beyonce #worldtour #viral #viraal #renaissancetour #renaissanceworldtour #renaissance #oeps #vyp #tiktok #amsterdam

♬ origineel geluid – Janine

Kapotte lift

Je hoed vergeten op te doen, kan gebeuren en maakt de show verder niet anders. Maar zodra de dansers het podium niet opkomen, wordt het een ander verhaal. Tijdens ‘Pure/Honey’ deed de lift het niet waarmee Beyoncé’s dansers op het podium moesten komen. Beyoncé wist het hoofd koel te houden, maar zoals je op de TikTok ziet, kijkt ze tijdens haar eigen dansmoves af en toe even om of haar dansers er al zijn. Gelukkig voor Queen B, haar dansers komen op een gegeven moment via de zijkant alsnog het podium op.

@jamaicaingarcon

The elevator is about to get fired! #amsterdam #beyonce #rennaisance #rennaissancefestival #somebodysgettingfired

♬ son original – Tiwannie in France

 

Wat doet die trap daar?

Beyoncé sloot haar show na 2,5 uur af met ‘Summer Renaissance’ waarbij ze op het iconische zilveren paard het podium op kwam. Maar wat doet die trap daar? Het was de bedoeling dat de productie die weg zou halen, maar zelf na tien hints van Queen B herself, bleek dit voor de productiemannen niet duidelijk. En je ziet het aan Beyoncé’s gezicht, daar was ze niet blij mee.

@miss_miyase

Queen B getting annoyed for 3 mins at her last show in Amsterdam because of the crew 👑🐝 #somebodyisgettingfired #somebodysgettingfired #beyonce #summerrenaissance #renaissanceworldtour #rwt #renaissance #johancruijffarena #amsterdam #netherlands #fyp

♬ origineel geluid – MIYASE

Beyoncé gaat niet de lucht in

Door de eerste show die Beyoncé in Amsterdam gaf, wisten we dat Beyoncé haar optreden af zou sluiten door te vliegen door het publiek. Maar door technische redenen, was ook dit niet het geval tijdens haar show op zondag. De zangeres sloot haar show af op het zilveren paard en daar kwam geen rondje Johan Cruijf ArenA bij kijken. Maar geen zorgen voor Beyoncé. Haar show is zo fenomenaal dat een klein foutje hier en daar niet eens opvalt.

$$$ – Dit verdient Beyoncé met haar Renaissance Tour

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.