Emma Toussain
Emma Toussain Reizen 21 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Goedkoop naar New York: met deze airline vlieg je al voor 179 euro naar Amerika

Naar Amerika gaan is niet goedkoop.. de vlucht kost meestal al redelijk wat en dan ben je er nog niet eens. Als je wel eens in New York geweest bent, dan weet je ook dat het leven daar niet bepaald voor de armen is. Maar.. goed nieuws! Je kunt die kosten nu een beetje drukken door te vliegen met de juiste airline. IJslands nieuwste lowcost maatschappij, PLAY Airlines, kondigde eerder deze maand aan dat ze vanaf eind oktober het hele jaar door en dagelijks vliegen naar steden in Noord-Amerika via Reykjavik. Nu vieren ze de 2e verjaardag van de allereerste vlucht met scherpe aanbiedingen.

Voor een prikkie naar Amerika

PLAY Airlines viert 24 juni de tweede verjaardag van hun allereerste PLAY-vlucht (Reykjavik – Londen Stansted). En wie jarig is trakteert (yay!) daarom biedt PLAY Airlines nu een voordelige deal aan op vluchten vanaf Amsterdam. Vanaf slechts 179 euro vlieg je met PLAY Airlines naar New York, Boston, Washington DC of Baltimore. Deze vluchten kun je boeken van 20 juni tot 4 juli 2023, dus sla je slag! De aanbieding is geldig op vluchten die plaatsvinden tussen 5 september en 18 oktober en van 31 oktober tot 13 december 2023, afhankelijk van beschikbaarheid. Het aanbod is exclusief alle verplichte belastingen, toeslagen en transportkosten.

Maar.. het kan nooit meer zijn dan de bestaande vluchten. Maakt een stedentripje toch een stuk aantrekkelijker he?

Food cart tour in New York

New York staat vol met die iconische food carts. Je weet wel, die karretjes op de hoek van de straten waarin er hotdogs, pretzels, hamburgers en nog veel meer verkocht wordt. Echt New Yorks, en vaak ook nog wel redelijk goedkoop. Toch is het voor veel toeristen (like us) lastig om te bepalen bij welke kraam je wel en niet kunt eten. Daar heeft de organisatie Turnstile Tours iets op bedacht – je kunt daar namelijk Food Cart Tours boeken. Je gaat dan langs verschillende kraampjes en dan mag je uiteraard ook al het lekkere eten proeven. Wij mochten de tour alvast doen en we vertellen je er alles over in dit artikel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.