Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 3 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé in shock door zelfvertrouwen dochter Blue Ivy tijdens Renaissance Tour

Mocht je FY-page op TikTok nog niet overspoeld worden met video’s van Renaissance Tour van Beyoncé.. dan moeten we je echt even bijpraten. De 11-jarige dochter van Bey en Jay-Z doet namelijk mee aan de concertreeks en heeft een heel eigen dansoptreden. En nee, niet het simpele streetdance wat we vroeger allemaal gedaan hebben. Ze staat voor minimaal dertigduizend man op te treden en dat is niet mis. Waar ze in haar eerste show in Parijs nog wat onzeker leek, is dat nu helemaal niet meer het geval.

Zelf mama schrikt er een beetje van.

Beyoncé in shock door zelfvertrouwen dochter Blue Ivy tijdens Renaissance Tour

De familie Carter-Knowles reist momenteel door Europa, waar Beyoncé haar nieuwse concertreeks doet. Eerst maakte ze Parijs onveilig en maakte oudste dochter Blue Ivy een overwachte entree. Inmiddels hoopt elke concertbezoeker haar te zien, want ook in Londen dook ze op. Inmiddels lijkt ze wel een volleerd danser en dat is vrij bizar gezien haar jonge leeftijd. Maar ja, Beyoncé is dan ook haar moeder. Ze leert van de beste.

Bekijk haar optreden hieronder:

@meabh3077

Blue Ivy London Night 3 #beyonce #renaissance #renaissanceworldtour #beyhive #london @Beyoncé

♬ original sound – meabh

Aan het einde gooit ze zelfs nog even een kleine duckface mét peace teken – waar haar moeder zichtbaar even van opkijkt. Lil attitude there?! Heerlijk. “we just watched her confidence grow in like 3 days” reageert een fan op TikTok. “It’s the Blue Ivy tour with guest appearance by Beyonce 😂🥰” reageert een ander.

@beyoncevi

the peace and pout LMAO😙✌🏼#fyp #beyonce #blueivy #renaissancetour

♬ original sound – beyoncevi

My bloodline

Mama Bey is zo trots als een pauw en deelt na de show een paar beelden van Blue’s suprise act. “My beautiful first born 🙏🏾 I’m so proud and thankful to be your mama. You bring us so much joy, my sweet angel” schreef Beyoncé vorige week op Instagram.

Wij zijn heel erg benieuwd of moeder en dochter ook samen te zien zijn in Amsterdam over een paar weken!

Zo kom je over je angst heen om met therapie te beginnen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.