Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 3 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Bh’s mogen weer gezien worden: zo rock je de ‘exposed bra trend’ op een stijlvolle manier

In 2022 hadden we de ‘exposed thong’, waar Dua Lipa en Hailey Bieber een groot aandeel in hadden. Dit jaar is het niet de string, maar de bh die gezien mag worden. Half Hollywood heeft het al voorgedaan. Dus met een warm weekend op komst, leggen wij je alvast uit hoe je deze (minimaal bedekte) trend op stijlvolle manier rockt.

De afgelopen twee jaar is ondergoed geen taboe meer, maar wordt het juist betrokken in vele outfits.

Hollywood verstopt de bh’s niet meer

Waar wij voorheen nog ons best deden om bh-bandjes te verstoppen, zijn we nu meer dan trots op onze buste houders. Met veel gevoel voor stijl worden de bandjes en de bovenkantjes van bh’s gebruikt als *spicy* toevoeging aan een klassieke look. Of wat dacht je van een open blouse of blazer, waar een charmant bralette onder schittert?

Zo spotten we begin deze zomer de prachtige Zoe Kravitz met een diamanten bh tijdens de opening van de Tiffany & Co boutique in New York.

Photo by Matt Baron/BEI/Shutterstock

Ook Lily James koos er op de première van ‘What’s Love Got To Do With It?’ in Londen voor om de achterkant en de bovenkant van haar bh te laten zien.

Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM

Het tegenovergestelde van een ‘wardrobe malfunction’, want er is niets toevallig aan deze lingerie onthulling. Zo zien we ook Sydney Sweeney met een zichtbaar bralette. En net als Sydney, koos zelfs Scarlett Johanson voor de ietwat pikante look tijdens het Cannes Film Festival.

Arnold Jerocki/GC Images
Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Hoe draag je de trend?

Laten we beginnen met het volgende: alle regels gaan overboord. Hoeveel bh jij laat zien, dat is aan jou. Is de trend nog wat te expliciet voor jou? Dan kun je voorzichtig beginnen met een kanten bralette onder een dichtgeknoopte blazer. Of bijvoorbeeld met een sierlijk bh-bandje boven een bandeau top.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.