Gina Koninkx
Gina Koninkx Modetrends 27 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Yay or nay? De look met string boven je broek is terug en wordt overal gespot

Eerlijk. Wat ons betreft hoeven echt niet alle trends een comeback te maken. Dit is voor ons een typisch twijfelgevalletje. Gaan we er in mee of skippen we ‘m het liefst? De string-boven-je-broek trend is gewoon terug van volledig weggeweest en schijnt de modetrend van 2022 te worden. Uhm…?

Wij weten het zo net nog niet, maar toch showt ieder groot mode icoon momenteel haar string.

De modetrend van 2022: een string boven je broek

In combinatie met de low rise jeans, word je teruggeworpen naar de jaren 90. Steeds meer trends zijn gebaseerd op hypes uit deze jaren en wie een aflevering van Friends kijkt, zou – kledingwise – bijna denken dat de serie onlangs is opgenomen. Zeer waarschijnlijk spot je in de serie ook Rachel in dit kekke lookje met string boven het broekje.

Verschillende celebs werden al gespot met deze trend, waaronder niemand minder dan Kendall Jenner. Zij werd onlangs vastgelegd op beeld en daar zien we haar – super sexy – stralen in korte rokjes en broekjes met daarboven: jawel, een string.

Heel subtiel en ook erg sexy: deze trend combineren met andere nineties trends.

Het stofje van je string mag dun, dunner, dunst. Zodat er alleen twee touwtjes boven je low rise broek uitprijken.

Wij weten nog niet zeker of we helemaal YAY zijn wat betreft deze trend. We zien ons namelijk nog niet zo gauw onze oma opzoeken in een string boven je broek look. Wie weet moeten we net als met vele andere trends gewoon nog even wennen voordat we het zelf ook aandurven en is het uiteindelijk niet meer weg te denken uit het straatbeeld van 2022.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.