Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 11 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze 5 bikinitrends gaan we komende zomer overal zien

De dagen worden langer, er staat mooier weer op de planning en dat betekent dat bikini season om de hoek staat. Een klassieke badpak of bikini gaat nooit uit de mode, maar natuurlijk staan er ook voor komende zomer genoeg bikinitrends op de planning. Wil je eens wat anders proberen? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Van comfortabele bikini’s tot sexy high-cut badpakken, dit zijn de 5 bikinitrends die we komende zomer overal gaan zien.

1. Glitter and Glamour

Alles wat door Rihanna of Kylie Jenner gedragen wordt, wordt een groot succes. Na een jaar waarin we onze glitterjurken en hoge hakken in de kast lieten, is het komende zomer tijd voor wat glitter en glamour. De bikinitrends liegen er niet om: bikini’s die geïnspireerd zijn op het nachtleven mogen gekocht worden. Denk aan glitterbandjes en metallic stoffen.

De Kardashians introduceren dé bikinitrend van aankomende zomer

2. Bandjes, bandjes, bandjes

Waar we eerder het liefst zo min mogelijk bandjes wilden (voor de tanlines), is daar komende zomer geen sprake van. Een strappy bikini is altijd een goed idee en de trend staat geweldig voor alle lichaamstypen. Nog een voordeel: je kan iedere dag weer besluiten om de bikini anders te dragen.

3. Ribbed

Een van de grootste bikinitrends voor komende zomer: geribde stof. Een trend die zowel functioneel als fashionable is, door de stretchy stof. Doe je graag aan watersport? Ook dan zijn de badpakken en bikini’s in geribde stof een groot succes.

4. Cut It Out

Wederom een van de grootste bikinitrends, die ook in de mode zijn intrede heeft gedaan: cutouts. Neem een klassiek silhouette en geef het een frisse look door een cutout. De badpakken laten iets meer huid zien, dus niet vergeten in te smeren.

5. Ronde details

Dit is een van de bikinitrends die ons wat nostalgie geeft. De ronde details in een strapless bikini zijn perfect voor zonnen (met SPF) en de subtiele ringen bij een triangl bikini of bikinibroekje geven hem een charmant detail.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.