Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 12 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Het tweede seizoen van Lupin in één klap afgekeken? Dan wil je deze series ook zien

Je herkent het vast wel: een gloednieuw seizoen van je favoriete serie Lupin staat eindelijk online, maar na een week heb je het al uitgekeken. Wat ga je nu doen met je leven, zul je je vast afvragen. Gelukkig zijn er genoeg soortgelijke series die het waard zijn om lekker te bingen.

We zetten ze voor je op een rij.

Deze series lijken op Lupin

Dat het tweede seizoen van Lupin weer een parel was, moge duidelijk zijn. Je zult dan ook vast niet de enige zijn die het hele seizoen in een week heeft uitgekeken. Maar goed, wat staat nu op de planning? Om nog een beetje in die heerlijke Lupin-vibe te blijven hangen hebben we een aantal toffe series op een rij gezet die ons aan het avontuur van Arsène doen denken.

1. Sherlock

Een serie die je erg zal doen denken aan Lupin, is Sherlock. De serie, die ondertussen al vier seizoenen telt, gaat over Sherlock Holmes en zijn partner John Watson die het onoplosbare proberen op te lossen.

2. La Casa de Papel

Deze spannende Spaanse serie vertelt het verhaal van een paar criminelen die, onder begeleiding van een professor, zich met een groep gegijzelden opsluiten in de Koninklijke Munt van Spanje met het doel om de bank te overvallen. Kortom: veel spanning, sensatie en vooral veel drama. Nog leuker nieuws: de eerste beelden van het vijfde seizoen zijn al vrijgegeven.

3. How To Get Away With Murder

Wie fan is van een goede crime serie die het meeste weg heeft van Lupin, zit hier op het juiste adres. In HTGAWM volgen we niemand minder dan Annalise Keating, die een groep kersverse studenten haar laat helpen met verschillende (en vooral lastige) moordzaken. De boel escaleert al gauw zodra het een spinnenweb wordt van geheimen en mysteries.

4. Who Killed Sara?

Deze Spaanse serie met tien afleveringen is het bingen waard. Alex Guzman heeft achttien jaar in de gevangenis gezeten na erin te zijn geluisd voor de moord van zijn zus, Sara. Eenmaal uit de gevangenis, wilt hij maar één ding: wraak nemen op de echte daders.

5. Elite

Zin in een Spaanse serie die een mengelmoes is van Gossip Girl en Lupin? Dan is Elite wat voor jou. Drie arbeidskinderen schrijven zich in bij een privéschool in Spanje, wat uiteindelijk lijdt tot een brute moord. Ondertussen heeft de populaire Spaanse serie al vier seizoenen.

6. Sweet Tooth

In een wereld waar dierenkinderen de mens zullen vervangen, probeert een kind dat half hert is zijn moeder te vinden. Wie fan is van post-apocalyptische series met een vleugje Lupin, zit hier goed.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.