Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze awkward TikTok-video van Billie Eilish gaat viral en fans gaan los

Er gaat wederom een video van Billie Eilish viral op TikTok. Dit keer niet vanwege racistische uitingen, maar wel vanwege een awkward moment met een fan tijdens een meet and greet. Het lijkt erop dat Billie de fan niet hoort, maar dat levert een onaangename stilte op tijdens het gesprek. Inmiddels gaat de TikTok-video viral en gaat het internet los over de video.

Uh, awkward?

Billie Eilish in awkward TikTok-video

In de TikTok-video zien we Billie Eilish, een host en twee fans tijdens een virtuele meet and greet. De video begint als de host vertelt dat de fans per persoon één vraag mogen stellen. Een van de fans reageert op de host met, “It wasn’t a question, but I love you so much Billie.” Vervolgens ontstaat er een hele ongemakkelijke stilte doordat het lijkt alsof Billie haar opmerking niet hoort en daardoor ook niet reageert op de fan.

Fans gaan los over deze awkward TikTok-video van Addison Rae

Inmiddels gaat de awkward video viral en is hij al miljoenen keren bekeken. Fans zijn er nog niet over uit of Billie Eilish de opmerking miste of dat ze bewust niet reageerde op de fan tijdens de meet and greet. “To anyone who says Billie was lagging bro she literally wasn’t,” reageert een fan, terwijl een ander de zangeres verdedigt met de tekst, “The connection was bad asf that’s why she didn’t answer, she didn’t even hear.”

@billie.takis.duh

billie was lagging poor girl 😭😩🤚 #billieeilish #billiestans #foryou #fyp #dc #dlaciebie

♬ original sound – 🤍💛billie stans forever💛🤍

Viral

Het lijkt erop dat de video van de livesessie met Billie Eilish recent is opgenomen, omdat we haar blonde kapsel zien. Hoewel de video in no-time viral ging, heeft Billie Eilish nog niet gereageerd op het voorval met de fan. Toch verwachten we niet dat Billie zelf een awkward situatie voor haar fans zou willen creëren en valt het verhaal vast uit te leggen…

Billie Eilish is begonnen aan TikTok en haar eerste video’s zijn hilarisch

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.