Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Camila Cabello deelt make-uploze selfie op Instagram en haar huid is flawless

Er zijn genoeg redenen om van Camila Cabello te houden, maar de zangeres heeft er zojuist nog een aan toegevoegd. Camila deelde op Instagram een make-uploze selfie en we zijn verliefd op haar natuurlijke look. De grote liefde van Shawn Mendes staat er al langer bekend om haar invloed op social media op de juiste manier in te zetten. Zo maakt ze zich sterk voor body positivity en self-love.

Nu deelt Camila Cabello een dosis self-love op haar eigen Instagram-account.

Camila Cabello zonder make-up op Instagram

Terwijl we moeten wachten op haar derde album Familia, stalken we het Instagram-account van Camila Cabello maar al te graag. Of het nou gaat om haar zoetsappige relatie met Shawn Mendes, inspirerende berichten over body positivity en self-love of hilarische TikTok-video’s van het koppel, het Instagram-account van Camila is alles wat je nodig hebt. Om nog maar te zwijgen over haar gevoel voor mode en de killer outfits die ze op het platform plaatst.

Rihanna deelt make-uploze selfie op Instagram en lijkt geen dag ouder te worden

Terwijl Camila anderen probeert te inspireren om hun eigen lichaam en natuurlijke schoonheid te omarmen, kan ze er zelf ook wat van. Camila Cabello zorgt er met haar laatste make-uploze selfie namelijk voor dat ze de onrealistische schoonheidsstandaarden van social media even onderuithaalt. Terwijl ze een strapless bikini en haar signature oorringen draagt, deelt Camila een glimp van haar natuurlijke schoonheid en kunnen we het even hebben over die flawless huid?!

Body positivity

En alsof dat nog niet genoeg was om nog meer van Camila te gaan houden, deelde de 24-jarige zangeres recent ook een belangrijke boodschap voor haar volgers. “Being at war with your body is so last season, we are real women with curves and cellulite and fat and we’ve got to own that baby.”

Gisteren was haar grote liefde Shawn Mendes jarig en ook hij kon rekenen op een ode op Instagram. In de post deelt Camila verschillende foto’s van haar liefde en schrijft ze in de caption, “feliz cumpleaños mi amor ❤️ thankful for your existence everyday 🌹”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.