Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish heeft een nieuw kapsel dat geïnspireerd is op prinses Diana

Eerst was er heel lang het groen-zwarte kapsel van Billie Eilish, dat begin dit jaar getransformeerd werd naar een platinumblonde mullet. Sinds ze een blondine is, experimenteert Billie af en aan met haar kapsel. De ene keer kiest ze voor een rommelige knot, de andere keer draagt ze het nonchalant los. Nu heeft ze een nieuwe haarstijl die compleet geïnspireerd is op niemand minder dan prinses Diana.

Het is een off-duty Lady Di-look.

Billie Eilish draagt kapsel van prinses Diana

We waarschuwen je alvast: deze look ga je de komende maanden veel zien bij de grote sterren op Instagram. De 80’s brushback is namelijk terug in full force en werd al eerder gedragen door Miley Cyrus, die een aantal weken geleden een foto op haar Instagram Stories postte. Op de foto zagen we Miley in rode lingerie met een nieuw kapsel dat verdacht veel leek op prinses Diana’s kapsel.

Kaia Gerber komt met hét kapsel voor de lente en het heeft alles te maken met prinses Diana

Billie Eilish gaat nog een stap verder met haar lokken en zorgt voor 80’s Diana-vibes met een nieuwe foto op Instagram. Mocht je het gemist hebben: Billie Eilish werd bekend met hemelsblauwe lokken, toen kreeg ze haar iconische groen-zwarte mullet, begin 2021 koos ze voor platinumblond en sindsdien kiest ze vaker voor een minder gestylde look. Op de Instagram-post zien we dat de korte plukken uit haar kapsel naar achteren gekamd zijn in een mushroom-brushback look.

Instagram

In de caption schrijft Billie, “hiiiiiiiiii miss uu” Toch krijgt ze veel verschillende reacties onder haar post. Billie Eilish lag afgelopen week namelijk onder vuur door haar racistische uitingen in een video die verscheen op TikTok. Eerder werd ze al beschuldigd van queerbaiting. Deze week bood ze haar excuses aan voor de video via een uitgebreide post op Instagram. In de reacties zien we dat haar fanbase nogal verdeeld is, sommigen hebben Billie gecanceld na de video en vinden het niet genoeg. Anderen zijn in staat haar te vergeven.

Instagram / @billieeilish

Billie Eilish reageert via Instagram op racistische uitingen in video

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.