Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 dec 2021
Leestijd: 1 minuut

Billie Eilish verruilt haar blonde haar voor een nieuwe kleur en deelt foto’s op Instagram

Afgelopen jaar verraste Billie Eilish iedereen door haar iconische groen-zwarte coupe te verruilen voor een platinumblonde look. En hoewel de blonde lokken haar geweldig stonden, introduceert ze nu een nieuwe haarkleur op Instagram en het is totaal niet wat we hadden verwacht.

De 19-jarige zangeres heeft namelijk bruin haar.

Billie Eilish heeft bruin haar

Het lijkt erop dat Billie Eilish toe is aan een nieuwe coupe en een frisse start door terug te gaan naar haar donkere haarkleur. Op Instagram deelt de zangeres een foto van haar bruine haar met de caption, “Miss me?” Vervolgens plaatst ze een foto op Instagram Stories van haar pony en plaagt ze haar volgers met de caption, “guess what.” En het is inmiddels wel duidelijk dat haar fans de nieuwe coupe van Billie Eilish helemaal geweldig vinden.

Fans reageren direct op de foto met reacties als, “LORD HAVE MERCY” en, “OH MY GOD” . Anderen voegen toe, “Omggggg you’re so fineeeee😍😍😍😍😍” en, “Super beautiful!” Sommige volgers van de zangeres vragen zich af of het geen pruik is met teksten als, “IS THIS REAL??” en, “BILLIE ISTG IF ITS A WIG” Hoe dan ook, Billie maakt veel los met haar nieuwe haarkleur.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.