Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 3 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze oude video van een zingende Christine Quinn is alles wat je vandaag wilt zien

Christine Quinn is een van de meest besproken makelaars uit Selling Sunset. Niet zonder goede reden, want Christine zorgt er altijd voor dat ze het middelpunt is van alle drama. De blonde schoonheid heeft nu bewezen dat ze niet alleen ontzettend goed is in het verkopen van huizen, maar ook in zingen. Er gaat namelijk een oude video viraal op Twitter waarin Christine Quinn aan het zingen is en fans gaan helemaal los.

Wij kunnen onze oren haast niet geloven.

Christine Quinn

Christine Quinn is al sinds het eerste seizoen van de reality-serie Selling Sunset te zien. Hoewel ze eerst beste vriendinnen was met Mary Fitzgerald, weten we nu dat dat allang niet meer het geval is. Toch moeten de twee nog steeds met elkaar samenwerken en dit zorgt voor de nodige botsingen en drama op het kantoor.

Verder weten we niet zoveel over het verleden van Christine Quinn, maar in seizoen 4 van Selling Sunset kregen we toch een inkijkje in het verleden van Christine. Zoals we allemaal weten voegde Emma en Vanessa zich dit seizoen toe aan The Oppenheim Group en dit zorgde voor extra veel drama. Nu hebben we opnieuw in glimp gekregen van het verleden van Christine Quinn, want op Twitter gaat er een oude video compleet viraal waarin Christine aan het zingen is.

Zoveel geld hebben de castleden van Selling Sunset op hun bank staan

Twitter

De video, die eerder deze week op Twitter verscheen, laat Christine Quinn zien die samen met haar vriendin een cover van Maroon 5’s ‘She Will Be Loved’ uitvoert. De zangeres en podcaster die de video tweette, schreef: “Obsessed with old Christine singing in her comfies” en we kunnen wel stellen dat zij niet de enige is die er zo over denkt.

Fans kunnen niet geloven dat het om Christine Quinn gaat. Zo schrijft een fan: “wait, not selling sunset christine?!?” en een andere fan schrijft: “She looks SO different!” Ondertussen wijzen andere fans erop dat het nu toch echt tijd wordt dat de realityster haar eigen spin-off show krijgt. Maar de meeste fans waren vooral in shock hoe goed de stem van Christine Quinn klinkt en wij moeten eerlijk toegeven: ook wij zijn in shock.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.