Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 3 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Selling Sunset: fans vertellen hoe ze Jason en Brett Oppenheim uit elkaar houden

Selling Sunset seizoen 4 staat vanaf 24 november op Netflix en wij hebben weer genoten van alle drama, de makelaars en de grote villa’s. Er is echter één ding waar we het elk seizoen weer moeilijk mee hebben en dat is het uit elkaar houden van Jason en Brett Oppenheim. Nu delen fans op social media hun tips om de tweelingbroers uit elkaar te houden.

Wij vertellen je hoe.

Jason en Brett Oppenheim

Er staan op dit moment vier seizoenen op Netflix van de realityserie en we zijn geduldig aan het wachten op seizoen 5. De serie zit vol drama, prachtige huizen en natuurlijk niet te vergeten: The Oppenheim Group. Seizoen 4 van de realityserie staat sinds kort ook online op Netflix en dat betekend dat onze favoriete bazen – Jason en Brett Oppenheim – terug zijn.

Hoewel de serie meer lijkt te draaien om de makelaars en al de drama die zich om hun heen afspeelt, krijgen we toch steeds meer te zien over het persoonlijke leven van Jason en Brett Oppenheim. Zo zagen we in het vierde seizoen hoe Jason de verjaardag van zijn honden aan het vieren was en kregen we foto’s van Jason en Brett te zien van toen ze jong waren. Toch is er iets waar we elk seizoen weer mee zitten, want het lukt ons maar niet om Jason en Brett Oppenheim uit elkaar te houden.

Fans

Je zou denken dat we de tweeling na vier seizoenen Selling Sunset uit elkaar zouden kunnen houden, maar niets is minder waar. Ze lijken zo ontzettend veel op elkaar: het lukt ons echt niet. Gelukkig blijkt het dat we niet de enigen zijn die hiermee worstelen, want Selling Sunset-fans gaan op social media helemaal los en delen hun tips om de broers uit elkaar te houden.

Dat is precies wat we nodig hebben, zodat ook wij de broers uit elkaar kunnen houden. Dankzij een handige Reddit-thread zijn fans met elkaar aan het praten over de verschillen tussen Jason en Brett: van hun uiterlijk tot stem en hun persoonlijkheid. Wij zetten de verschillen voor je op een rij zodat ook jij de broer vanaf nu uit elkaar kan houden.

Verschillen

Een fan schrijft: “Jason has a pointier chin and more pronounced jawline, more heart shaped. Brett’s face is more square with [a] thicker jaw. His chin is square too. That’s how I instantly know. Their voices are different too. Brett’s is lower and more monotone, Jason is more animated.”

Andere kijkers wijzen op het lengteverschil tussen de broers. “I feel like every picture I see of them, Brett is taller,” schreef een fan, terwijl een andere fan toevoegt: “Jason is smaller in general. He’s shorter, and has a smaller head.” Volgens een andere fan is er ook een verschil in de glimlach van de tweeling. “Jason smiles and shows his upper and lower teeth. Brett only shows his upper teeth. That’s how I tell them apart.”

Hacks

Je kan de broers niet alleen door hun uiterlijk uit elkaar halen, want fans delen ook een paar handige hacks. Zo schrijft een kijker: “Put it on closed captioning and look for the name in parenthesis. Lol” en andere kijkers schrijven: “Brett doesn’t talk. Jason does. 😂” en “Jason’s gazing at Chrishell, Brett’s gazing at commission.”

Met deze tips kunnen we Jason en Brett Oppenheim zeker uit elkaar houden in Selling Sunset seizoen 5.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.