Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Billie Eilish te zien als cultleider in de Prime Video-serie Swarm

Mocht het je even ontgaan zijn: Billie Eilish heeft haar acteerdebuut gemaakt. Ze speelt een kleine rol in de Prime Video-serie Swarm. Swarm een Amerikaanse satirische komische horrorthriller televisieserie gemaakt door Janine Nabers en Donald Glover. De serie volgt Dre, een jonge vrouw wiens obsessie met een popster een duistere wending neemt. Het heeft alles te maken met een ongezonde obsessie voor een idool.. yikes. Billie speelt niet Dre, maar iemand anders.

Billie Eilish te zien in Swarm

Miss Billie heeft geen grote rol, maar wel een impactvolle. Ze komt pas voor in de vierde aflevering van de serie en dat is ook de enige aflevering waarin ze te zien is, helaas. Billie speelt het bijzondere karakter Eva. Klein beetje context: hoofdpersoon Dre vlucht in de serie na omstandigheden naar Manchester, waar ze in contact komt met een bijzondere vrouw genaamd Eva, en ook ontmoet ze de ander vrouwen waar Eva zich mee omringd. De vrouwen blijken niet zomaar een vriendengroep te zijn, maar een cult, waarvan Eva de leider is. Best goede eerste rol voor Billie, aangezien ze zich met haar muziek vaak ook wat mysterieus opstelt.

Eilish werd aangedragen door regisseur Carmen Cuba. “When she pitched Billie for the role of Eva, we were like, ‘Oh, she’s really cool! Let’s go with it!’ And it worked out,” vertelt executive producer Nabers. “She was great!”

Bekijk de trailer van de serie hieronder:

Queen Beyoncé

De serie is hoogstwaarschijnlijk gebaseerd op het fandom van Beyonce – denk maar aan de fans van de Amerikaanse superster. Die zijn onderdeel van de ‘beyhive’, in deze serie van de ‘swarm’. De serie volgt Dre, een gestoorde megafan van Ni’Jah – een soort Beyoncé. Dre is op een bizarre manier geobsedeerd met haar idool en dat brengt haar naar duistere plekken. Gelukkig zijn dat soort donkere dingen met onze eigen Bey nog niet gebeurd – laten we hopen dat dat zo blijft. Laat haar maar lekker genieten van haar dikke bankrekening met haar gezin.

Model Kaia Gerber maakt acteerdebuut in déze horror-serie

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.