Anne Smits
Anne Smits Celebrity 4 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Gérard Piqué haalt uit naar Shakira én naar haar fans

De relatie tussen Shakira en Gérard Piqué gaat niet bepaald over rozen. De twee exen halen regelmatig het nieuws door onder andere een break-up song van Shakira en de 13 jaar jongere vriendin van Piqué. Een aantal weken geleden sprak Piqué zich voor het eerst uit over de scheiding en gaf hij aan vooral trouw naar zichzelf te willen blijven. Nu spreekt hij zich opnieuw uit en haalt hij uit naar ex-vrouw Shakira en haar fans.

En zijn reactie wordt hem niet in dank afgenomen.

Gérard Piqué haalt uit naar Shakira en haar fans

Mocht je het gemist hebben, dan hierbij een kleine samenvatting: na een relatie van elf jaar, strandde het huwelijk van Shakira (46) en Gérard Pique (36). Wat de reden hiervoor precies was, is vooralsnog onduidelijk. De fans van Shakira beschuldigen Piqué van vreemdgaan met model Clara Chia Marti (23). Inmiddels hebben Piqué en Clara Chia officieel een relatie en daar zijn Shakira’s fans op z’n zachtst gezegd niet blij mee.

Piqué reageert op alle haat

In een interview met Gerard Romero zegt Piqué onder andere dat hij zichzelf van een klif zou hebben gegooid als hij zich had laten meeslepen met alle haat. Hij voegt eraan toe dat mensen de neiging hebben zich met dingen bezig te houden die er eigenlijk niet toe doen. Volgens Piqué zijn ernstige gezondheidsproblemen, familie en relaties de enige dingen die de moeite waard zijn om je zorgen over te maken.

“Haar fans zijn robots”

Ook reageert Piqué op de aannames dat hij vreemd zou zijn gegaan met zijn huidige vriendin. Piqué geeft aan dat hij zoveel reacties van Shakira’s fans heeft gehad en dat de intensiteit van deze reacties onder andere te wijten is aan haar Latijns-Amerikaanse afkomst en die van haar fans. Piqué voegt eraan toe dat hij zich er niks van aantrekt en dat deze mensen geen leven hebben. Hij noemt ze zelfs robots.

Fans reageren

Kort na de publicatie van het interview, krijgt Piqué wederom een hoop reacties. Onder een foto van Piqué en zijn nieuwe vriendin, halen mensen uit naar zijn uitspraak over Latino’s. Zo reageren Shakira fans onder andere dat ze trots zijn om Latino te zijn en dat trouw iets is wat Latino’s hebben in tegenstelling tot Piqué zelf.

Chris Hemsworth lijkt punt achter acteercarrière te zetten vanwege kans op Alzheimer

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.